Εμφανώς σοκαρισμένη από την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί παλαιότερα, δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη. Υποσχέθηκε μάλιστα ότι θα ερευνήσει και η ίδια μέσω της εκπομπής Φως στο Τούνελ, την υπόθεση.

Ξεκινώντας την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» χθες, η Α. Νικολούλη αποκάλυψε πως έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Καραϊβάζ πριν από πολλά χρόνια, στην πρώτη χρονιά της εκπομπής της.

«Ο δημοσιογραφικός κόσμος δέχτηκε ένα ισχυρό σοκ από την άνανδρη δολοφονία του καλού συναδέλφου και αστυνομικού ρεπόρτερ του Γιώργου Καραϊβάζ» είπε.

«Με τον Γιώργο συνεργαστήκαμε πριν από χρόνια, στην πρώτη χρονιά του Τούνελ. Θυμάμαι έναν νέο δραστήριο, μάχιμο. Έναν δημοσιογράφο γεμάτο όνειρα, με αξιοπρέπεια και σεβασμό. 26 χρόνια μετά βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ερευνήσω και εγώ τη δολοφονία του» συμπλήρωσε και δεν απέκλεισε να πρόκειται για πληρωμένους εκτελεστές.

Δημοσιογράφος του «Τούνελ», που βρέθηκε στην οδό Άννινου 29 στον Άλιμο, όπου έμενε ο άτυχος Καραϊβάζ, περιέγραψε τη διαδρομή διαφυγής των δραστών, όπως αυτή προέκυψε από αξιόπιστη αστυνομική πηγή.

Η Αγγελική Νικολούλη απηύθυνε έκκληση σε κατοίκους που διατηρούν κάμερες ασφαλείας ή είδαν κάτι περίεργο, να επικοινωνήσουν με το «Τούνελ». Οι πληροφορίες έφταναν η μία μετά την άλλη στην εκπομπή μαζί με σχετικά βίντεο ύποπτων μηχανών.

Οι ίδιοι οι τηλεθεατές έκαναν έρευνα στο διαδίκτυο και έστελναν στοιχεία για σκούτερ, όπως η μηχανή των δραστών, που έχουν κλαπεί τον τελευταίο καιρό από την Αττική.