Από την επόμενη σεζόν θα επιστρέψει στη δράση ο Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού επέστρεψε από το εξωτερικό, μαζί με τον γιατρό της ομάδας, έχοντας υποβληθεί σε εξετάσεις, σε ιατρικά κέντρα του Μονάχου και της Μπολόνια, εξειδικευμένα σε θέματα συνδρόμου κοιλιακών/προσαγωγών.

Οι γιατροί και των δύο κέντρων ξεκαθάρισαν πως η επέμβαση που έκανε ο Κουρμπέλης στις 20 Ιανουαρίου στους κοιλιακούς ήταν απόλυτα επιτυχημένη και δεν υπάρχει κανένα "θέμα" με το ειδικό πλέγμα που τοποθετήθηκε. Αυτό που του συνέστησαν και θα ακολουθήσει είναι ένα ειδικό πρόγραμμα διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων και μετά το πέρας του συγκεκριμένου διαστήματος θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης, με ζητούμενο την τελική επιστροφή του στα γήπεδα σε περίπου δύο μήνες.

Όπερ σημαίνει πως δεν θα παίξει σε κανένα απ' τα υπόλοιπα ματς των εφετινών πλέι-οφ και, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, θα είναι σε θέση να λάβει μέρος απ' τις πρώτες κιόλας ημέρες της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Στο αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου (11/04) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία. Την Παρασκευή (09/04) οι παίκτες του «τριφυλλιού» προπονήθηκαν στο «Γ. Καλαφάτης» με μοναδικό απόντα τον Κουρμπέλη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, σέντρες και τελειώματα, ενώ ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής.