Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 72χρονος που πυροβόλησε θανάσιμα τον 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ειδών κινητής τηλεφωνίας στην πόλη της Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, η απλογία του 72χρονου κράτησε πάνω από 3 ώρες. Αμέσως μετά κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Εμφανίστηκε αμετανόητος στις αρχές

Ο 72χρονος δολοφόνος που σκότωσε με περίστροφο τον 39χρονο για μερικά ευρώ παραιτήθηκε από το δικαίωμα νομικής εκπροσώπησης κάνοντας λόγο για "ζήτημα τιμής" ενώ εμφανίστηκε αμετανόητος ενώπιον των εισαγγελικών αρχών και σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή. Σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Η τοπική κοινωνία της Κυπαρισσίας παραμένει συγκλονισμένη από τη δολοφονία του άτυχου πατέρα ενός μικρού παιδιού. Την ίδια ώρα βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας δείχνει τον δράστη με το περίστροφο στο χέρι να μπαίνει στο κατάστημα και να πυροβολεί εν ψυχρώ τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα και τον άτυχο Κώστα Καρυτινό να καταρρέει στο πάτωμα και στη συνέχεια να υποκύπτει στα τραύματά του. Στο βίντεο ακούγεται ο ήχος του πυροβολισμού ενώ στη συνέχεια φαίνεται ο 72χρονος να βγαίνει ψύχραιμος έξω από το μαγαζί έχοντας πάντα στο χέρι του το φονικό όπλο.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν τη λογομαχία μεταξύ θύματος και δράστη που προηγήθηκε του φονικού και σύμφωνα με αυτούς όλα έγιναν εξαιτίας ενός λογαριασμού τηλεφώνου.