Συνάντηση με  εκπροσώπους του Κυνοφιλικού Ομίλου Αχαΐας (Canine Society of Achaia), είχε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος Τάκης Παπαδόπουλος.

Στη διάρκεια της συζήτησης με την πρόεδρο του Ομίλου Ιωάννα Γιαννακοπούλου, τον Ανδρέα Ζάγκλα μελος του ΔΣ και τον πρόεδρο του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών Φώτη Καρβέλη τέθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως τις διατάξεις του επερχόμενου νομοσχεδίου «Πρόγραμμα Άργος».

«Άκουσα λογικές και ισορροπημένες απόψεις που δείχνουν βαθιά γνώση των θεμάτων και μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Συζητήσαμε τους προβληματισμούς και τις θέσεις που υποστηρίζουν ως μέσα περιορισμού του αριθμού των αδεσπότων ζώων συντροφιάς στη χώρα μας και ως μέσα προαγωγής της ευζωίας των ζώων συντροφιάς μέσα από το θεσμό της οργανωμένης καθαρόαιμης κυνοφιλίας. Υποσχέθηκα ότι θα βοηθήσω ώστε οι θέσεις τους να γίνουν γνωστές σε όσους λαμβάνουν αποφάσεις για τα θέματα αυτά. Είναι σημαντικό ο νομοθέτης να ακούει τους ανθρώπους που έχουν άμεση και διαρκή σχέση με τα ζητήματα που προσπαθεί να ρυθμίσει και να αφουγκράζεται τις επιθυμίες τους, ιδιαίτερα όταν είναι ανιδιοτελείς και τεκμηριωμένες», δήλωσε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου μετά το τέλος της συνάντησης.