Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και την Δανάη Μπάρκα παραχώρησε ο Γιώργος Κακοσαίος, γιος του Γιάννη Πλούταρχου, όπου μίλησε για το νέο του τραγούδι που κυκλοφόρησε, αλλά και για τον πατέρα του.

«Νιώθω πολύ όμορφα που κυκλοφόρησε το τραγούδι μου “Μία”. Το έχω γράψει εγώ σε μουσική και νιώθω πως είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου. Από μικρός είχα όνειρο να ακούσω τον εαυτό μου στο ραδιόφωνο. Άκουγα και τον πατέρα μου και έλεγα πως θα το κάνω κι εγώ», είπε αρχικά ο Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος μάλιστα ανέφερε ότι οι γονείς του έπαθαν σοκ όταν άκουσαν ότι θέλει να γίνει τραγουδιστής, ωστόσο τον στήριξαν.

Ο Γιώργος Κακοσαίος πρόσθεσε επίσης: «Η έμπνευσή μου έρχεται από παντού. Μπορεί να μην είμαι καλά ερωτικά, να ανοίξω το παράθυρο και να μου έρθει έμπνευση. Στις μπαλάντες μου βάζω ονόματα γυναικών δίπλα για να ξεχωρίζω τις μελωδίες».

Παράλληλα, σημείωσε, ότι ο πιο αυστηρός κριτής είναι ο πατέρας του, ενώ δήλωσε θέλει να κάνει ντουέτο με την αδερφή του. Ακόμα, αποκάλυψε ότι το επόμενο τραγούδι του θα είναι ένας καρσιλαμάς αλλά και πώς θέλει να κάνει ντουέτο με τον πατέρα του.