Τεράστια έκπληξη αναμένεται να προκαλέσει η αποκάλυψη του προσώπου πού ενορχήστρωσε την απαγωγή των παιδιών στον «Σιωπηλό Δρόμο», της νέας δραματικής σειράς του MEGA που σάρωσε τόσο σε τηλεθέαση όσο και κριτικές, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

«Τεράστια έκπληξη ο άνθρωπος που μίλησε στο τηλέφωνο με την Θάλια, ο ενορχηστρωτής της απαγωγής. Οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές. Το επεισόδιο της Κυριακής ίσως ανοίξει νέα πράγματα» σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Πάμε Δανάη!» ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς, ανεβάζοντας την αγωνία των θεατών που καθηλώθηκαν από τη νέα παραγωγή του Μεγάλου Καναλιού.

«Το ΜΕGA έβαλε ένα στοίχημα με τον ίδιο του τον εαυτό. Έβαλε ψηλά τον πήχη. Είναι μια σειρά ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Έχει σύγχρονη ματιά, σύγχρονο σενάριο, με μοντέρνα σκηνοθεσία, μια εκπληκτική φωτογραφία, και φοβερή μουσική» πρόσθεσε για τα χαρακτηριστικά της σειράς.

Τέλος, τόνισε ότι ο «Σιωπηλός Δρόμος» είχε πολύ θετική ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό και από τους χρήστες των μέσω κοινωνικών δικτύωσης.