Μπορεί τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό να χαλαρώνουν και ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας να εμβολιάζονται, ωστόσο τα θετικά κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας παραμένουν πολλά. ‘Ενα από αυτά είναι και η Ελεονώρα Μελέτη η οποία μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στο τέστ κορονοϊού που έκανε.

Στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρει μεταξύ άλλων πως όλο αυτό το διάστημα αν και πρόσεχε πολύ τελικά δεν κατάφερε να ξεφύγει από τον ιό ενώ τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν είναι ήπια. Αυτό που όπως λέει όμως την πονάει περισσότερο είναι που θα δει την κόρη της να σβήνει τα κεράκια των γενεθλίων της μέσα από μια κάμερα.

“Τη πρώτη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό 9 μήνες μετά κράταγα στην αγκαλιά μου το Αλεξανδράκι μου… την Τρίτη 13 του μηνός κλείνει τα τρία!!! Της έχω παραγγείλει τη τούρτα της, ήθελε να έχει πάνω τον κακό λύκο κ τη «Τοφιτσα»….

Τη δεύτερη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό, ήταν σήμερα. Είχα κάποιες βάσιμες υποψίες κ μερικά μικρά κλασσικά συμπτώματα αν κ έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις… Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά το τεστ που έκανα δεν ήταν εγκυμοσύνης αλλά τεστ COVID.

Κάνω αυτή την ανάρτηση για να ενημερώσω ως οφείλω, δεδομένου ότι όλο αυτό το διάστημα εργάζομαι κανονικά στο ραδιόφωνο κ στην τηλεόραση, έβγαλα το παιδί μου βόλτα στις κούνιες, πήγα σούπερ μάρκετ, πήγα κομμωτήριο … πάντα τηρώντας τα μέτρα. Πλέον όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα κ τα κρούσματα πολλά.

Τα συμπτώματα είναι ήπια, δέκατα κ πόνος στους μύες. Αυτό όμως που με σκίζει στα δυο είναι ότι φέτος θα δω το κοριτσάκι μου να σβήνει τα κεράκια της από face time… Να προσέχετε όλοι τους εαυτούς σας κ τους γύρω σας!!!” έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αμέσως έσπευσαν να της ευχηθούν περαστικά. Μια από αυτούς και η Ελένη Μενεγάκη που έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την παρουσιάστρια.

“Περαστικά και να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου” ήταν το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη.