Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και δεμένη οικογένεια.

Οι δύο τους έχουν αποκτήσει έξι παιδιά, τα οποία ολοκληρώνουν την ευτυχία τους.

Και μπορεί, η πρώην Σταρ Ελλάς να είναι μια πολυάσχολη μανούλα όμως, συχνά μέσω των social media μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι τις προηγούμενες μέρες, η Ολύμπια Χοψονίδου έκανε και ένα Q&A, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις των followers της.

Έτσι, όταν η Ολυμπία Χοψονίδου δέχτηκε την ερώτηση να δείξει φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Βασίλη Σπανούλη, εκείνη δημοσίευσε υλικό που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, αν και νωρίτερα είχαν κάνει πολιτικό γάμο, αφού είχε έρθει στη ζωή τους ο πρώτος τους γιος, παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο στις 24 Ιουνίου του 2011, στο κτήμα Νάσιουτζικ.

Τόσο ο γάμος όσο και η δεξίωση που ακολούθησε, ήταν ιδιαίτερα λαμπερή με την Ολυμπία Χοψονίδου υπέρλαμπρη στο κλασικής γραμμής ιβουάρ νυφικό της και τον Βασίλη Σπανούλη πανευτυχή δίπλα της.

Μάλιστα η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε και φωτογραφίες από το πάρτι του γάμου αποκαλύπτοντας ότι ο Βασίλης Σπανούλης ανέλαβε τη διασκέδαση τραγουδώντας καραόκε.