Σκηνές πραγματικού θρίλερ βίωσαν πελάτες και εργαζόμενοι σε μίνι μάρκετ όταν μια τεράστια – χωρίς καμία υπερβολή – σαύρα έκανε την εμφάνισή της στα ράφια.

Σε μέγεθος θυμίζει μεγάλο μυρμηγκοφάγο ή… μικρό κροκόδειλο, όμως είναι απλά μια γιγάντια σαύρα.

Το ξαδερφάκι του… Γκοτζίλα άρχισε να σκαρφαλώνει στα ράφια του μίνι μάρκετ, ρίχνοντας πράγματα στο δάπεδο, πριν τελικά σταματήσει στην κορυφή και παραμείνει εκεί για αρκετά δευτερόλεπτα.

«Ήθελα να πάρω ένα αναψυκτικό, αλλά το ζώο ήταν πολύ κοντά στα ψυγεία. Είναι επικίνδυνα ζώα, ειδικά όταν είναι θυμωμένα, οπότε έμεινα πίσω και κατέγραψα το περιστατικό με το κινητό μου», είπε μια πελάτισσα, σύμφωνα με την Sun.

Το περιστατικό συνέβη χθες στην επαρχία Νακόν Πατόμ, κοντά στην πρωτεύουσα Μπανγκόκ. Μια ειδική ομάδα κατέφτασε στο κατάστημα και μάζεψε τη σαύρα, ενώ στη συνέχεια την άφησε ελεύθερη στη φύση (οπότε ακόμα κυκλοφορεί εκεί έξω)! Η σαύρα δεν κατάφερε να «κλέψει» τίποτα.


Υπάλληλος της επιχείρησης ανέφερε ότι έκανε ζέστη και είναι πιθανό η μεγάλη σαύρα να αναζητούσε λίγη δροσιά δίπλα στα ψυγεία. Είναι πολύ πιθανό η σαύρα να έψαχνε φαγητό, καθώς η Ταιλάνδη μαστίζεται από ξηρασία τους τελευταίους μήνες.

Το δάγκωμα αυτού του είδους σαύρας είναι ελαφρά δηλητηριώδες λόγω των βακτηρίων που φέρουν στο στόμα και το σώμα τους.