Ο πατρινός τραγουδοποιός και τραγουδιστής Ανδρέας Διονυσόπουλος, είναι ένας καλλιτέχνης που όλα αυτά τα χρόνια είναι πιστός στη διαδρομή που έχει ακολουθήσει εξ’ αρχής.

Όμορφοι και δουλεμένοι στίχοι, σε μουσικές αναζητήσεις που πειραματίζονται και βρίσκουν τρόπους για να συνθέτουν τις αντιθέσεις, πάντα όμως σε μία κατεύθυνση που κινείται μεταξύ του έντεχνου και μοντέρνου τραγουδιού.

Στο διάστημα αυτό της πανδημίας και του lockdown αποδείχτηκε ιδιαίτερα δραστήριος, παρά την κρίση που περνάει το πεντάγραμμο και ο καλλιτεχνικός χώρος, εξαιτίας της πανδημίας.

Έχοντας στο πλευρό του τη συνεργασία ενός ικανού και δεξιοτέχνη στιχουργού που ξέρει να δίνει εικόνες στα λόγια, του Γιώργου Γκανέλη, ο ίδιος έβαλε τη μουσική και τη φωνή, κυκλοφορώντας έτσι στον διαδικτυακό αέρα, δύο τραγούδια, τα ένα πιο όμορφο από άλλο, μέσα σε ελάχιστες μέρες.

Το πιο πρόσφατο και ερωτικό, το  «Όλα σε ψάχνουν» και το «Λευτέρωσε τα όνειρα», κάτι που έχουμε όλοι μας ανάγκη στις εποχές που ζούμε. Η ενορχήστρωση είναι δική του και του Παναγιώτη Παπαχριστόπουλου. 

Ακούστε τα:


Όλα Σε Ψάχνουν - Ανδρέας Διονυσόπουλος


Λευτέρωσε τα όνειρα - Ανδρέας Διονυσόπουλος