«Φτερά» έκαναν 15.000 μέσα από αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει 40χρονος αστυνομικός. Πλέον η βασιμότητα της καταγγελίας εξετάζεται από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Αποτυπώματα, DNA και η κατάθεση του 40χρονου θα μπουν στο μικροσκόπιο των αρχών που αναζητούν απαντήσεις για το περίεργο περιστατικό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κανένα σενάριο μέχρι στιγμής δεν έχει αποκλειστεί.
Τι ισχυρίζεται ο 40χρονος αστυνομικός

Ο 40χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στο ΑΤ Φιλοθέης, κατήγγειλε πως άγνωστοι, ξεκλείδωσαν το προσωπικό του ντουλάπι και αφαιρέσουν το μεγάλο χρηματικό ποσό που μάζευε για αρκετά χρόνια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ίδιος υποστήριξε πως στο ντουλάπι πρόσβαση είχε μόνο ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι στις 10 Μαρτίου, ο 40χρονος είχε αποσπαστεί στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Αμυγδαλέζας και επέστρεψε στις 5 Απριλίου αστυνομικό τμήμα Φιλοθέης. Τότε όπως υποστήριξε, διαπίστωσε πως το ντουλάπι ήταν ανοιχτό και πως το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ που φύλαγε είχε «εξαφανιστεί»

Πλέον η κλειδαριά του ντουλαπιού έχει σταλεί ήδη στα κεντρικά της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να εξακριβωθεί, ενώ την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα από την έρευνα για αποτυπώματα και DNA.