Θλίψη και συγκίνηση προκάλεσε στους πατρινούς η είδηση του θανάτου του Τάσου Αντύπα, της ψυχής και του ιδιοκτήτη της ιστορικής ταβέρνας «Λαβύρινθος» στην οδό Πουκεβίλ.

Ο Τάσος Αντύπας υπήρξε από τους παλιούς της εστίασης, ένας μάγκας που χαρακτηριζόταν για την ντομπροσύνη του και την αυθεντικότητα του.

Ήταν μία προσωπικότητα που έγραψε την δική του σελίδα στην "χρυσή" εποχή της εστίασης, που αγάπησε την δουλειά και την ταβέρνα του και την οποία κατόρθωσε να αναδείξει σε έναν από τα σημεία αναφοράς της Πάτρας για τους καλοφαγάδες και τους γλεντζέδες.

Το μαγαζί του που ξεκίνησε αρχικά ως οινοποιό και στη συνέχεια – τη δεκαετία του ’70-  μετατράπηκε σε ταβέρνα, φημιζόταν για τα παραδοσιακά του πιάτα, αλλά και το ξεχωριστό ύφος του στους εσωτερικούς του χώρους όπου κυριαρχούν τα βαρέλια από κρασί.

Την ταβέρνα του έχει αναλάβει εδώ και ορισμένα χρόνια ο γιός του ο Νίκος Αντύπας, που έχει ακολουθήσει τον δρόμο του πατέρα του στον χώρο της εστίασης.

Ο εκλιπών θα μείνει πάντα στη μνήμη όσων είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν ως ένας από τους παλιούς της εστίασης, μιας γενιάς που πλέον έχει παραδώσει τη σκυτάλη. Έδωσε μάχη για χρόνια με σοβαρή ασθένεια και στάθηκε και σε αυτή παλικάρι.

Αφήνει πίσω του τον γιό του, Νίκο, την αγαπημένη σύζυγο και συνοδοιπόρο του Νικολέτα, ενώ είχε την ευτυχία να γνωρίσει και έναν εγγόνο, τον Αναστάση. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή, στις 3,  στον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων Α΄ Κοιμητηρίου Πατρών.