Συστατικά

2 κουτ. της σούπας σάλτσα πέστο
2 ντοματίνια, κομμένα σε ροδέλες
8 ελιές Καλαμών, κομμένες στα δύο
1/2 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού
1/2 φλιτζάνι φέτα, θρυμματισμένη
1 έτοιμη ζύμη για πίτσα

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 180 βαθμούς C.
Σε έναν ελαφρά αλευρωμένο πάγο, με έναν ξύλινο πλάστη, ανοίγεις τη ζύμη σε όλη της την έκταση.
Απλώνεις τη σάλτσα πέστο, την τριμμένη φέτα, τις ροδέλες ντομάτας και τις ελιές. Ρίχνεις τα φύλλα βασιλικού.
Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 12 – 14 λεπτά.

Πηγή: tlife.gr