Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε χτες το διά ζώσης μάθημα που οργάνωσε ο Φοιτητικός Σύλλογος Μηχανολόγων Μηχανικών σε υπαίθριο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πατρών με τον καθηγητή Θ. Χόνδρο που έκανε μια διάλεξη για το επιστημονικό αντικείμενο του Μηχανολόγου Μηχανικού.

Στην ανακοίνωσή του, ο Φοιτητικός Σύλλογος Μηχανολόγων αναφέρει:

«Πριν από λίγο καιρό συμπληρώσαμε έναν χρόνο που οι σχολές μας είναι κλειστές. Σε αυτό το διάστημα κανένα αίτημα των φοιτητών δεν έχει ικανοποιηθεί από την κυβέρνηση. Σαν φοιτητικός σύλλογος πιστεύουμε ότι είναι εφικτό να ανοίξουν οι σχολές με όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, κάτι το οποίο αποδεικνύεται σήμερα για άλλη μια φορά. Όμως, η κυβέρνηση επιλέγει σκόπιμα να κρατά κλειστά τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, ενώ την ίδια στιγμή προετοιμάζει το έδαφος για την έναρξη της τουριστικής περιόδου. Η σημερινή πρωτοβουλία του ΦΣ είναι συμβολική και έχει σκοπό να αναδείξει στην κυβέρνηση ότι οι φοιτητές θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε να αναβαθμιστούν οι σπουδές μας, τα εργαστήριά μας, να επιστρέψουμε στις σχολές μας με ασφάλεια.

Ως Σύλλογος θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα μέσα από πολύμορφες δράσεις να παλεύουμε για τις σπουδές που έχουμε ανάγκη!».