Θλίψη έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα του νομού ο θάνατος της 51χρονης καθηγήτριας Πληροφορικής Ελένης Ψαροπούλου, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Αμαλιάδα, όπου ζούσε μόνη. Οι αστυνομικοί, όταν μπήκαν στο σπίτι της, την βρήκαν νεκρή, καθιστή σε μια καρέκλα…

Η Ε. Ψαροπούλου ήταν καθηγήτρια στο 1ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας και είχε να δώσει «σημεία ζωής» από την περασμένη Τετάρτη, οπότε και σύμφωνα με πληροφορίες, μίλησε με τον πατέρα της τηλεφωνικά για τελευταία φορά, ο οποίος ζει στη γενέτειρά της στα Λεχαινά.

Η 51χρονη, που πριν λίγο καιρό «έχασε» την μητέρα της, ζούσε μόνη της σε διαμέρισμα κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας.

Τις τελευταίες μέρες, δεν την είχε δει κανείς, ούτε οι γείτονες, και υπήρξε έντονη ανησυχία, αφού παρότι χτυπούσαν και το κουδούνι και την πόρτα, δεν έπαιρναν απάντηση… Τελικά το απόγευμα της Δευτέρας ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας, όπου με την συνδρομή κλειδαρά οι αστυνομικοί άνοιξαν την πόρτα, η οποία ήταν κλειδωμένη, και βρήκαν νεκρή την άτυχη εκπαιδευτικό καθιστή σε καρέκλα!

Στο διαμέρισμα κλήθηκε ασθενοφόρο που απλά μετέφερε την 51χρονη στο νοσοκομείο, όπου και διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ήταν νεκρή 2- 3 μέρες πριν βρεθεί από τους αστυνομικούς. Η Ε. Ψαροπούλου αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή ανάμεσα στους συναδέλφους τους και χθες το πρωί μόλις έγινε γνωστός ο θάνατός της, κανείς δεν πίστευε ότι «έφυγε» τόσο νωρίς.

Όπως λένε οι συνάδελφοί της, ήταν ένας ευαίσθητος και καλοσυνάτος άνθρωπος, ωστόσο, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούσαν, αν και προσπαθούσε με γενναιότητα να ανταπεξέλθει.

Πηγή: patrisnews.com