Συστατικά

2 πακέτα σφολιατίνια
400 γρ. σαντιγί
4 ποτήρια γάλα
2 ποτήρια νερό
250 γρ. βούτυρο
1 φακελάκι κρέμα ζαχαροπλαστικής
1 φλιτζάνι ζάχαρη
ζάχαρη άχνη (για το πασπάλισμα)
1 βανίλια (για το σερβίρισμα)

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, βουτυρώνεις ελαφρά ένα πυρέξ και τοποθετείς τα πρώτα φύλλα, φροντίζοντας να γεμίσεις όλη την επιφάνεια του σκεύους.
Σε μια κατσαρόλα, προσθέτεις το γάλα, το νερό, το βούτυρο, τη ζάχαρη, το φακελάκι κρέμας ζαχαροπλαστικής και ανακατεύεις συνεχώς.
Μόλις πήξει η κρέμα, αποσύρεις την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει.
Σε ένα μίξερ, χτυπάς την κρέμα γάλακτος και την χτυπάς μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγί. Προσθέτεις λίγη ζάχαρη και την βανίλια και ανακατεύεις μέχρι να στέκεται η σαντιγί στο σύρμα.
Ρίχνεις τη μισή κρέμα πάνω στις σφολιατίνες.
Προσθέτεις άλλη μια στρώση σφολιατίνες και την υπόλοιπη κρέμα.
Από πάνω Βάζεις τη σαντιγί και γαρνίρεις με σφολιατίνες τριμμένες.
Μεταφέρεις στο ψυγείο και απολαμβάνεις.

Πηγή: tlife.gr