Τις προηγούμενες ημέρες ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Αχαΐας ξεκίνησε την καινούργια διανομή προστατευτικών μασκών στο πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (Κ.Ε.ΤΧ.), στη Στρατολογική Υπηρεσία Δυτ. Ελλάδας (Σ.Υ.Δ.Ε.), στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Πατρών (Λ.Α.Φ.Π.), στην 76η Μονάδα Επιστράτευσης (76 Μ.Ε.) και στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (2/39 Σ.Ε.), καθώς και στους οπλίτες του Κ.Ε.ΤΧ.

"Το υλικό αυτό παραδόθηκε στο Σύλλογό μας για διανομή κατόπιν ενεργειών του Βοηθού Περιφερειάρχη - αρμόδιου για θέματα Παιδείας και δράσεων συνεργασίας Περιφέρειας και Μητροπόλεων Δυτ. Ελλάδας Νικόλαου Κατσουγκράκη, που ανταποκρίθηκε σε αίτημά μας με το οποίο ζητούσαμε την υποστήριξή του στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε υγιές και προστατευμένο από τον κορωνοϊό το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των μονάδων ευθύνης μας.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου μας Τρύφωνας Κούκος και το Διοικητικό Συμβούλιό μας, εκ μέρους όλου του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού των μονάδων, επιθυμούν και δημοσίως να εκφράσουν εκ βαθέων τις θερμές και ειλικρινείς τους ευχαριστίες προς τον Βοηθό Περιφερειάρχη Νικόλαο Κατσουγκράκη για την πολύτιμη συνεργασία, βοήθεια και υποστήριξή του.

Όπως είναι γνωστό, το τρίτο κύμα της πανδημίας του Covid-19 έχει πλήξει με ιδιαίτερη σφοδρότητα την Αχαΐα και σε συνδυασμό με τις δύσκολες και στριμωγμένες οικονομικά εποχές που περνάνε όλοι οι δημόσιοι φορείς λόγω των συνεχών περικοπών δαπανών είναι απολύτως κρίσιμη, σημαντική και ουσιαστική όλη την υποστήριξη που μπορεί να παρασχεθεί προς το προσωπικό των μονάδων του ΓΕΣ στο νομό μας. Δεν μπορούμε, συνεπώς, παρά να σημειώσουμε ότι στο πρόσωπο του Βοηθού Περιφερειάρχη Ν. Κατσουγκράκη ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ Ν. Αχαΐας και το προσωπικό των μονάδων βρήκαμε έναν πολύτιμο συμπαραστάτη στο έργο μας υπέρ του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού. Είμαστε βέβαιοι, τέλος, ότι και στο μέλλον θα συνεχίσει να υπάρχει η άριστη συνεργασία και κατανόηση, που έχουμε μέχρι σήμερα.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι από πλευράς μας θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας προς κάθε κατεύθυνση με την ίδια επιμονή για τη διασφάλιση της υγείας και της ευημερίας όλων των εργαζομένων¨αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.