Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Πάτρας η αυτοκτονία της 67χρονης από τον τρίτο όροφο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Η 67χρονη ήταν πρώην σύζυγος γνωστού επιχειρηματία της Πάτρας, με πολλές γνωριμίες, έχοντας κερδίσει την εκτίμηση της πατρινής κοινωνίας.

Στο ιδιόχειρο σημείωμα της, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Αναφέρεται κυρίως στον τρόπο ταφής, κάτι που δείχνει ότι ήταν αποφασισμένη να προχωρήσει στην αυτοκτονία της.

Όσοι ήταν μάρτυρες στο τραγικό αυτό γεγονός έχουν σοκαριστεί, ενώ χαρακτηριστικό του πόσο αστραπιαία έγιναν όλα, είναι ότι δεν πρόλαβαν καν να τη συγκρατήσουν.

Η γυναίκα ήταν μητέρα τριών ενήλικων παιδιών. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, ενώ στο facebook τα μηνύματα αποχαιρετισμού προς την 67χρονη Ευαγγελία ραγίζουν καρδιές.

Όλοι μιλούν για μια γυναίκα δυνατή, που ήταν πάντα με το χαμόγελο και ευγενική, χωρίς τίποτα να προδικάζει αυτό το τραγικό τέλος που θέλησε η ίδια να βάλει στην ζωή της.