Η Δανάη Μπάρκα σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town, και την Βένια Καραγιάννη, μιλάει για την εκπομπή της στο Mega, αλλά και για τον χωρισμό της από τον επί 8 χρόνια σύντροφό της, Πάνο Αδαμόπουλο.

“Με αυτά που ζήσαμε φέτος είναι σαν να έκανα 3 τηλεοπτικές σεζόν” είπε η Δανάη για τις αποκαλύψεις που έγιναν από την εκπομπή της για το metoo, ενώ τόνισε πως δεν έχει μιλήσει ακόμα με το κανάλι για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, αλλά υπάρχει θετική διάθεση.

Στην ερώτηση για το αν ισχύει ότι χώρισε, απάντησε:

Ισχύει. Ήμασταν μαζί οκτώ χρόνια. Έτσι είναι η ζωή, τα έχει όλα. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να μένει η αγάπη. Μπορεί να ακούγεται γραφικό, αλλά δεν είναι. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που τον λατρεύεις και έχεις μεγαλώσει μαζί του, δεν μπορείς παρά να είσαι οικογένεια. Είπαμε ότι για να μη φτάσουμε στο άσχημο σημείο, ας βάλουμε μια τελεία σε αυτό που έχουμε τώρα. Ας πονέσουμε, ας κλάψουμε και ας σεβαστούμε το τι είμαστε.

Πιστεύεις ότι η εκπομπή και η αλλαγή ζωής μπορεί να έφεραν φθορά στη σχέση σας; Δεν είσαι τώρα η Δανάη που ήσουν πριν.
Προφανώς και αλλάζουν τα δεδομένα και εκεί αποφασίζεις αν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί, γιατί μια σχέση θέλει προσπάθεια να την ποτίζεις, να τη φροντίζεις, να την κλαδεύεις, είναι ένα λουλουδάκι. Όταν βλέπεις ότι δεν μπορείς να ασχοληθείς και το βλέπεις μαραμένο αυτό το λουλουδάκι, επιλέγεις να το φυτέψεις σε ένα βουνό. Και επειδή λατρεύουμε και θα λατρεύουμε ο ένας τον άλλον, επιλέξαμε από κοινού να χωρίσουμε.