Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού έδωσε συνέντευξη ο Θανάσης Πατριαρχέας που μίλησε για την υποκριτική, αλλά και για τον ερχομό της κόρης του, όπως αναφέρει το zappit.

«Ο ρόλος μου είναι περίεργος, αλλά θα πάνε όλα καλά στα “Καλύτερά μας χρόνια”. Μπήκα στο θέατρο όταν σπούδαζα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Σπούδασα, έκανα μεταπτυχιακό και μιλάω τρεις ξένες γλώσσες. Ήταν σοκ για τους γονείς μου που ξαφνικά έγινα ηθοποιός. Όταν ο μπαμπάς μου με είδε σε παραστάσεις κατάλαβε ότι εκεί είναι το μέλλον μου. Μετά έγινα το καμάρι του. Έπαιζα σε παραστάσεις που ζήτημα να πληρωνόμασταν 5 ευρώ το σαββατοκύριακο», είπε αρχικά ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας πρόσθεσε επίσης: «Έτυχε να αποκτήσουμε παιδί. Όταν το μάθαμε δεν υπήρχε τίποτα άλλο από εκεί και πέρα στο μυαλό μας. Είμαι ευλογημένος που έχω αυτή τη γυναίκα και βγάλαμε αυτό το παιδί. Μέσα σε όλα τα άσχημα της καραντίνας ήταν ευλογία που είχα χρόνο να γνωρίσω πραγματικά την κόρη μου. Αν αντέχει η γυναίκα μου και αντέχουμε και οικονομικά, θέλω πολλά παιδιά ακόμα».