Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών η Χρυσούλα Χριστοπούλου, μητέρα του εκδότη – συγγραφέα Ανδρέα Χριστόπουλου.

Ήταν μια δυναμική και δραστήρια γυναίκα, η οποία πάλεψε μέχρι το τέλος της ζωής. Άφησε την τελευταία της πνοή χθες το πρωί στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες. Ήταν η πρώτη φορά που εισήχθη για νοσηλεία στα 88 της χρόνια και έμελλε να ήταν και η τελευταία της.

Γεννήθηκε στα Τσουκαλέικα αλλά έζησε στην Πάτρα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της. Με τον αείμνηστο σύζυγό της Γιώργο Χριστόπουλο, ο οποίος γοητεύτηκε από την ομορφιά της και τον δυναμισμό της, μοιράστηκαν μια κοινή διαδρομή δεκαετιών.

Η Χρυσούλα Χριστοπούλου ήταν στο πλευρό του συζύγου της, ο οποίος διατηρούσε επί σειρά δεκαετιών καφενείο στην Ακτή Δυμαίων και παράλληλα υπήρξε στυλοβάτης της πολύτεκνης οικογένειάς τους.

Απέκτησαν τρεις γιους, τον Ανδρέα (εκδότη – συγγραφέα), τον Παναγιώτη και τον Πέτρο, οι οποίοι έχουν επιχειρηματική δραστηριότητα στον τομέα της ανακύκλωσης και την Παναγιώτα, η οποία εργάζεται στον χώρο της υγείας.

Η εκλιπούσα ευτύχησε να γνωρίσει έξι εγγόνια και δισέγγονα και έτσι αναχώρησε πλήρης για το ταξίδι προς την αιωνιότητα. Η οικογένειά της θα της πει το «τελευταίο αντίο» σήμερα στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών.