Την ευχή ο επόμενος της αγώνας να γίνει στην Ελλάδα τόνισε σε δηλώσεις της στο sportsfeed η Πατρινή πρωταθλήτρια Νόρα Δράκου που προετοιμάζεται για τους αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης, τον Μάιο. 

Η πρωταθλήτρια του υγρού στίβου ανέφερε: «Οι επόμενοι αγώνες μου ελπίζω να είναι στην Ελλάδα. Αν δε γίνει αυτό υπάρχει μια περίπτωση να συμμετάσχω σε έναν αγώνα στο εξωτερικό τέλος Απρίλη.

Και μέσα Μαΐου είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Δυστυχώς η γρίπη με έφερε πίσω τα σχέδιά μου έχουν αλλάξει, οπότε κάπως έτσι θα κινηθούμε από εδώ και πέρα».

Ο τελευταίος αγώνας της Νόρας Δράκου ήταν το Φεβρουάριο στο πρώτο μίτιγνκ του γκόλντεν τουρ στην Νίκαια και ο επόμενος της θα είναι δύο μήνες μετά, τον Απρίλιο.

Η Πατρινή πρωταθλήτρια είχε αγωνιστεί το Νοέμβριο στην λίγκα της ISL με τον Απόστολο Παπαστάμο στην ομάδα των Άκουα Σεντούριονς. Μέσα σε οκτώ κούρσες η κολυμβήτρια σημείωσε τρία πανελλήνια ρεκόρ 25αρας στα 50μ ύπτιο με 24.70, στα 100μ με 59.51 και στα 200μ με 2:09.94.

Τον Φεβρουάριο έκανε τον τελευταίο της αγώνα στο μίτινγκ του γκόλντν τουρ στη Νίκαια και σημείωσε 28.72 στα 50μ ύπτιο, 1:02.85 στα 100μ ύπτιο και 25.77 στα 50μ ελεύθερο.

 Αυτή τη περίοδο η αθλήτρια του Άκη Οικονόμου έχει ασθενήσει και βρίσκεται εκτός νερού σχεδόν οκτώ μέρες. Έτσι ο αγώνας που είχε προγραμματίσει για το όπεν της Βουλγαρίας (02-04/04) έφυγε από το καλεντάρι της.

Την επόμενή της κούρσα θα δώσει τον Απρίλιο είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό, λίγο πριν την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης τον Μάιο (10-23/05).