Δημιουργική γραφή και αυτογνωσία
Αυτογνωσία, μια διαρκής αναζήτηση του εαυτού μας. Μέσα από τη δημιουργικότητα ασχολούμαστε με τον εαυτό μας, συζητάμε μαζί του, μαθαίνουμε τα όρια του και βιώνουμε τη χαρά της ανακάλυψης. Εργαλεία και τρόποι έκφρασης αλλά και αίσθησης του εαυτού με τη γραφή κειμένων. Μία ιδιωτική επικοινωνία με τον εαυτό όπου το άτομο έρχεται σε επαφή με ερωτήματα που τον απασχολούν και ανασύρει στο συνειδητό, εσωτερικό υλικό που έχει απωθήσει ή ξεχάσει.
Γνωρίζοντας τον εαυτό μας μέσα από δημιουργικές ασκήσεις αυξάνουμε την εμπιστοσύνη μας απέναντί, του δημιουργούμε μία καλή σχέση με τον εαυτό μας και κατ’ επέκταση με τους γύρω μας. Η αυτογνωσία στοχεύει στην προσωπική ανάπτυξη, στην ενίσχυση και βελτίωση του εαυτού μας.
Η προσπάθεια αναγνώρισης, κριτικής και έπειτα επίλυσης προβλημάτων αποτελεί ένα εργαλείο διαχείρισης και ανάπτυξης του εαυτού.
Η γραφή και η επεξεργασία της από το ίδιο το άτομο που συμμετέχει, αποτελεί ένα μέσο αυτοδιαχείρισης και αυτοβοήθειας, έχοντας παράλληλα και την αίσθηση του ελέγχου του εαυτού.
Παρουσίαση σεμιναρίου: Εύη Αγγελακοπούλου καθηγήτρια δημιουργικής γραφής-κοινωνική λειτουργός.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές ανθρωπιστικών σπουδών, δάσκαλους, καθηγητές ...και σε όποιον επιθυμεί να μάθει να χρησιμοποιεί τη δημιουργική γραφή ως εργαλείο γνώσης και αναδημιουργίας του εαυτού.
Μέρα διεξαγωγής:Σάββατο 10 Απριλίου ώρα 16:00-20:00

Κόστος συμμετοχής: 40 ευρώ.
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων. Περιορισμένος αριθμός κρατήσεων. Δήλωση συμμετοχής μέχρι Παρασκευή 9 Απριλίου.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω skype.
Με το τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν σημειώσεις και βεβαίωση συμμετοχής.

Πληροφορίες-αιτήσεις συμμετοχής :
PARTS PATRAS ARTS
τηλ:2610005252
email:[email protected]
Facebook page:Parts -Patras Arts
Εγγραφή μπορεί να γίνει με αποστολή μηνύματος στη σελίδα μας ή email με τα στοιχεία σας και αριθμό τηλεφώνου για να μπορέσετε να λάβετε την αίτηση εγγραφής και πληροφορίες για την διεξαγωγή και την εξόφληση του κόστους συμμετοχής.
ΕΥΗ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Γεννήθηκε και ζει στην Πάτρα. Σπούδασε Κοινωνική Εργασία στο Τ.Ε.Ι. Πάτρας και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Δημιουργική Γραφή.. Το 2018 παρακολούθησε τα προγράμματα εξειδικευμένης επιμόρφωσης “Δημιουργική γραφή” και “Αυτογνωσία και διαπαιδαγώγηση στη σχολική ηλικία” από το Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά προγράμματα μουσικής τεχνολογίας, μουσικής παραγωγής και ηχοληψίας καθώς επίσης σεμινάρια μουσικοκινητικής και μουσικοθεραπείας και μαθήματα θεωρίας της μουσικής,οργανολογίας και μορφολογίας.
Το 2006 ξεκίνησε να εργάζεται στο ραδιόφωνο Ημέρα fm,Wave fm ,Mojo radio,web σταθμό sinradio.gr.
Γράφει άρθρα για εφημερίδες περιοδικά και sites ,κείμενα για ραδιοφωνικά σποτ και εκφράζεται μέσω του προσωπικού της blog (http://www.newmanitou.blogspot.gr/).
Είναι κειμενογράφος στην διαδικτυακή πλατφόρμα Prosvasis.co. Διηγήματα αλλά και άλλα κείμενα της θα βρείτε σε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο αλλά και στο προσωπικό της blog http://newmanitou.blogspot.com
Στο Parts Patras Arts διδάσκει δημιουργική γραφή και έκφραση σε παιδιά παιδικής και εφηβικής ηλικίας και παρουσιάζει σεμινάρια-εργαστήρια δημιουργικής γραφής .