Μια 18χρονη με καταγωγή από τα μέρη μας θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα μουσικά αστέρια του Καναδά. 

Πρόκειται για την Έλενα Σιδηροκαστρίτη ή Elena Sidiro, μια πανέμορφη Ελληνοπούλα που ζει στον Καναδά και που υπόσχεται μία μεγάλη μουσική καριέρα.

Το νέο της τραγούδι το «Stuck On You», που μόλις κυκλοφόρησε μαγεύει και επιβεβαιώνει τις προσδοκίες που υπάρχουν για αυτό το κορίτσι.

Η 18χρονη Έλενα, κόρη Ελλήνων του Καναδά με καταγωγή από την Ηλεία και τη Λακωνία, σπουδάζει στο μουσικό κολλέγιο Vanier College, στο Μόντρεαλ και έχει δουλέψει μουσικά με τον γνωστό καλλιτέχνη Patric Watson.

Ήδη τα πρώτα της βήματα έχουν γεμίσει με υψηλές προσδοκίες όσους την γνωρίζουν μουσικά και η πορεία της αναμένεται να έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ο ιδιαίτερος τρόπος που ερμηνεύει -παρά το νεαρό της ηλικίας της- καθηλώνει και αναδύει πλήθος συναισθημάτων και μουσικών χρωμάτων.

Από μικρή η Έλενα, όπως λένε οι γονείς της, έδειξε έμφαση και αγάπη για τη μουσική και ονειρεύεται να κάνει καριέρα στο χώρο του τραγουδιού. Το κορίτσι έχει συμμετάσχει σε μουσικούς διαγωνισμούς και εκδηλώσεις για νέους μουσικούς.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα βιντεάκια με τα τραγούδια της, έχουν μεγάλη απήχηση και τα σχόλια των followers είναι αποθεωτικά.

Η παραγωγή του Stuck On You έγινε στην Ελλάδα από τον παραγωγό Κώστα Λαϊνά, Studio: Track Factory Recording Studio. Στα πλήκτρα: Κώστας Λαϊνάς και κιθάρες: Στέφανος Πόπολης.


Stuck On You