O Πατρινός Γιάννης Μασούρας, ο πρώην παίκτης της Παναχαϊκής και του Ολυμπιακού, έχει φύγει από τη μαμά πατρίδα και έχει πάει στην Γκόρνικ Ζάμπρζε της Πολωνίας.

Εκεί το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Ιανουάριο. Η ομάδα του Πατρινού ποδοσφαιριστή δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά όμως ο ίδιος ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του.

Διαβάστε τι γράφει για τον Πατρινό άσο το contra.gr και ο Γιάννης Ζωίτος. «Στην επιθετική λειτουργία της ο γοργοπόδαρος Γιάννης Μασούρας έχει καίρια συμβολή. Καλύπτοντας όλη τη δεξιά πλευρά στο 3-5-2, έχει ενεργοποιημένο το 'turbo boost' για να φεύγει πίσω από την πλάτη των αντιπάλων του και να προκαλεί μόνιμα ρήγματα.

Ο Πατρινός πρώην παίχτης της Παναχαϊκής και του Ολυμπιακού, είναι ούτως ή άλλως ο ποδοσφαιριστής με τον ανώτερο μέσο όρο σπριντ, κούρσες δηλαδή με τουλάχιστον 25 χλμ/ώρα, καθώς καταφέρνει 17 ανά 90λεπτο, και ο τρίτος σε μέγιστη ταχύτητα (34.66 χλμ/ώρα), πίσω από τους Κάπουτσκα (34.77) και Πούχαζ (34.71) που συνολικά όμως τρέχουν λιγότερο.

Μόνο που όλα αυτά τ' ανεβάσματά του δεν μετατρέπονται σε ασίστ και δεν φταίει πάντα ο ίδιος. Προφανέστατα σε κάποιες περιπτώσεις δεν βρίσκει τις κατάλληλες επιλογές. Είναι αναπόφευκτο να μην κρατά ένας ποδοσφαιριστής τον απόλυτο έλεγχο τη στιγμή που αναπτύσσει τόσο υψηλή ταχύτητα».

Το άρθρο έχει σαν τίτλο «Του Μασούρα, του 'στερούν' τον ιδρώτα από τα σπριντ, αντίπαλοι και συμπαίκτες».