Γιατροί για άμεσες προσλήψεις που θα ενισχύσουν το εθνικό σύστημα υγείας μπορούν να βρεθούν, αρκεί να το θέλει το υπουργείο Υγείας. Χωρίς επιτάξεις και επιστρατεύσεις σε ιδιώτες.

Αυτό υποστηρίζει σε ανάρτηση του ο ορθοπαιδικός Ηλίας Ηλιόπουλος που δίνει ένα παράδειγμα για την 6η ΥΠΕ το οποίο αποδεικνύει ότι μπορούν να προσληφθούν άμεσα 28 γιατροί. Δείτε την ανάρτηση του αναλυτικά:

«Προς: Υπουργό Υγείας κ. Κικίλια – Κοινοποίηση κ.Μητοτάκη

Παρακολούθησα την απογευματινή σας συνέντευξη στον κ. Χατζηνικολάου https://www.enikos.gr/…/kikilias-den-echoume-ginei… και βεβαίως παρακολουθώ τις αγωνιώδεις προσπάθειες που κάνει συνολικά η κυβέρνησή σας 13 μήνες τώρα (αλλά και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις για πολλά χρόνια) να βρείτε Ιατρούς να στελεχώσουν το ΕΣΥ. Σε ερώτηση του κ. Χατζηνικολάου (04.35) αν θα μπορούσατε να έχετε κάνει προσλήψεις από τον προηγούμενο Μάρτιο ώστε να μην χρειάζεται τώρα να επιστρατεύσετε ιδιώτες απαντήσατε:

”Όσους ήταν υποψήφιοι για θέσεις επιμελητών είτε όσους ήταν στις πλατφόρμες για επικουρικοί ιατροί σε όλες τις συναφείς ειδικότητες για τον covid τους έχουμε προσλάβει όλους κ. Χατζηνικολάου…”

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας αλλά και αναγνωρίζοντας την καθοριστική σας συμβολή σε αυτό που ζούμε όλοι τον τελευταίο 1 χρόνο και κάτι, θέλησα να βοηθήσω. Σας βρήκα εγώ γιατρούς! Έψαξα μόνο στην 6η ΥΠΕ , μόνο από την τελευταία σας προκήρυξη, και μόνο συναφείς ειδικότητες. Σας παραθέτω τα αποτελέσματα για να μην χάνετε το χρόνο σας στο ψάξιμο. Έτοιμα σας τα δίνω.

Μπορείτε λοιπόν να προσλάβετε άμεσα: 15 Παθολόγους που έχουν κάνει τα χαρτιά τους για θέση Επιμελητή Β στο ΠΓΝΠατρών. 7 Αναισθησιολόγους που έχουν κάνει τα χαρτιά τους για θέση Επιμελητή Β στο ΠΓΝΙωαννίνων. 6 Πνευμονολόγους που έχουν κάνει τα χαρτιά τους για θέση Επιμελητή Β στο ΓΝΠατρών Το σύνολο 28 γιατροί συναφέστατοι.

Και αυτοί είναι μόνο στην 6η ΥΠΕ μόνο για θέση Επιμ. Β και μόνο σε ένα νοσοκομείο! (για να μην σας βάλω και διπλές αιτήσεις που μπορεί να έχουν κάνει οι ίδιοι και μπερδευτείτε).

Αυτούς λοιπόν μπορείτε αύριο κιόλας να τους πάρετε τηλέφωνο και να τους διορίσετε. Τα χαρτιά τους είναι όλα ανεβασμένα ηλεκτρονικά στο https://esydoctors.moh.gov.gr/.

Υ.Γ. Μαζί με τα στοιχεία των συναφών , επισυνάπτω και τις αιτήσεις για θέση Επιμ. Β’ Ορθοπαιδικής στο ΓΝ Λευκάδας. Αν περισσεύει τίποτα διορίστε και κανέναν από αυτή τη λίστα μιας και είστε και συνάδελφος Ορθοπεδικός! Μόνο που δεν μας χώρεσε όλους το σκρινσοτ γιατί είμαστε 38 για μια θέση…».


Αναισθησιολόγοι


Παθολόγοι


Πνευμονολόγοι


Ορθοπαιδικοί