Καλεσμένη στο «Dot», βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Νάντια Μπουλέ.

Η ηθοποιός, που διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Γιώργο Ισαάκ, μίλησε για την εγκυμοσύνη της ενώ αποκάλυψε πως προέκυψε το ειδύλλιο με τον σύντροφό της.

«Δεν το κατάλαβα ότι είμαι έγκυος, δεν είχα κανένα σύμπτωμα και κανένα λόγο να το σκεφτώ. Επειδή από μικρή είχα γυναικολογικά θέματα είχα την πεποίθηση ότι μπορεί να μην έρθει αυτό στην ζωή μου. Έστειλα τον Γιώργο να πάρει τεστ για να δούμε τι γίνεται, μέσα μου έλεγα ότι αποκλείεται δεν το είχαμε καθόλου στο μυαλό μας. Δεν το πίστευε ούτε αυτός και πήραμε και δεύτερο τεστ, πήραμε και τον γιατρό και μας το επιβεβαίωσε. Έπαθα σοκ όταν το έμαθα, η ιστορία της κάθε γυναίκας είναι διαφορετική εγώ επειδή δεν το είχα προγραμματίσει σοκαρίστηκα. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ότι θα αλλάξει τελείως η καθημερινότητα μου, η χαρά ήρθε αργότερα. Την πρώτη εβδομάδα δεν του μίλαγα του Γιώργου, το πρώτο τρίμηνο δεν το είχαμε πει σε κανέναν ούτε στις οικογένειες μας», δήλωσε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ.

Στη συνέχεια η Νάντια Μπουλέ περιέγραψε πως γνωρίστηκε με τον Γιώργο Ισαάκ:

«Ο Γιώργος ασχολείται γενικά με τον χώρο, με μουσικά φεστιβάλ, παραγωγή θεατρικών παραστάσεων κάνει πάρα πολλά. Γνωριστήκαμε στην δουλειά το 2010 σε ένα πάρτι που είχε γίνει και μας γνώρισε κοινή γνωστή για δουλειά. Κανονίσαμε επαγγελματικό ραντεβού και ξεκίνησε μια συνεργασία, 11 χρόνια πριν… Δέσαμε πολύ γρήγορα σαν παρέα και σαν φίλοι, ένιωθα ότι τον ήξερα καιρό, εκεί στα 5 χρόνια όλο αυτό τούμπαρε. Εκτίμησε αρετές και χαρακτηριστικά στον συγκεκριμένο άνθρωπο, με γοήτευαν πιο ανώριμοι άνθρωποι οπότε σε αυτό το διάστημα που εγώ άλλαξα, συνειδητοποίησα ότι έχω δίπλα μου αυτόν που θέλω. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο που μας συνδέουν τόσα πράγματα, ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι ήταν όλα τόσα ανοιχτά και καθαρά όλα…»

Τέλος η Νάντια Μπουλέ αποκάλυψε πως ο πρώτος άνθρωπος που έμαθε για την εγκυμοσύνη της, ήταν ο πατέρας της. «Ο μπαμπάς το έμαθε πρώτος, είχε μια παύση στο τηλέφωνο».