Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία μίλησε για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο ενώ αποκάλυψε και ποιους επώνυμους άντρες θεωρεί σέξι!

Ερωτώμενη για την καλύτερη έκπληξη που της έχει κάνει ο αγαπημένος της, η Ευρυδίκη είπε χαρακτηριστικά: «Την πιο ωραία κίνηση που έκανε ο Κωνσταντίνος ήταν όταν είχαμε τσακωθεί πολύ τον πρώτο χρόνο. Είχα πάει σε ένα φιλανθρωπικό ταξίδι στην Κύπρο και γυρνώντας μετά τη δουλειά μου στο ξενοδοχείο βρήκα στο δωμάτιό μου μια τεράστια ανθοδέσμη. Δεν ξέρω πού με βρήκε. Κάνει τέτοια. Είναι απρόβλεπτος.

Γενικότερα δεν κάνουμε δώρο ο ένας τον άλλον. Κάνουμε δώρο ταξίδια. Όταν πλυθήκαμε και γίναμε άνθρωποι στο πάρτι της ένωσης είπα “όπα, καλός είναι αυτός”. Πριν δεν μου άρεσε γιατί ήταν πολύ φουσκωτός. Και τελικά τον είδα, με είδε και μου πέρασε από το μυαλό…»

Η όμορφη δημοσιογράφος επίσης αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της σχέσης τους αλλά και την εμπιστοσύνη που έχουν ο ένας στον άλλον τονίζοντας:

«Όταν βγήκαμε από το Survivor ήρθαμε κοντά τον Οκτώβριο, μετά τα γενέθλιά του… Κινητό έχω δει πιο παλιά. Τώρα που με τον Κωνσταντίνο έχουμε δει τους κωδικούς ο ένας του άλλου είμαστε ανοιχτοί. Δεν έχουμε κάτι να κρύψουμε. Έχουμε εμπιστοσύνη. Πιο παλιά είχα ψάξει και είχα βρει. Όποιος ψάχνει βρίσκει…»

Επίσης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στο Survivor All Star αν αυτό γίνει στο μέλλον:

«Ο Κωνσταντίνος θέλει να πάει στο All Star Survivor και εγώ να μείνω εδώ. Εκείνος είχε φτάσει τρίτος, εγώ τερμάτισα έκτη. Δικαιούμαι να πάω. Εγώ θέλω να πάω. Θα τον άφηνα να πάει μόνος του, αν εγώ είχα κάποιο λόγο να κάτσω εδώ… Ο νοών νοείτω».