Οι Vegas στην Πάτρα στο γνωστό σε όλους μας Bijoux!

.Ο ZeRaw είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών από 5 ετών, όταν ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα για σπουδές και αργότερα αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα εδώ. Το πάθος του για τη μουσική εκδηλώθηκε από νωρίς καθώς σαν παιδί περνούσε το χρόνο του γράφοντας στίχους ενώ αργότερα μπήκε στη διαδικασία παραγωγής δικών του συνθέσεων.Η πανεμορφη,κουκλα,θεα, Μελίνα Μακρή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από νεαρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με τη μουσική για αυτό και στη συνέχεια σπούδασε και αποφοίτησε από το Μουσικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ίλιου. Παράλληλα παρακολουθούσε μαθήματα πιάνου, φωνητικής και αρμονίας της μουσικής στο Εθνικό Ωδείο, καθώς και μαθήματα χορού. Σπούδασε στο ΤΕΙ Παραδοσιακής Μουσικής.Ο DJ Airth γεννημένος στην Αθήνα όπου και διαμένει, σπούδασε στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά όπου και γνώρισε τον ZeRaw. Μια ταινία με DJs ήταν αρκετή για την διαμόρφωση των μουσικών του προτιμήσεων. Από την εφηβική του ηλικία το μουσικό του όνειρο ήταν να γίνει DJ και μουσικός παραγωγός. Άρχισε να συλλέγει δίσκους, έκανε εξάσκηση στο scratching, κάτι - που όπως λέει ο ίδιος - το κάνει μέχρι και σήμερα.

Με επτά υποψηφιότητες στα Mad Video Music Awards by Vodafone, οι Vegas, είναι το πρώτο ελληνικό urban pop συγκρότημα που έγινε τόσο δημοφιλές και σε τόσο μικρό διάστημα.

Τα πρώτα τους δύο singles με τίτλο "Τους πονάει" και "Ήρθε η Στιγμή" κατέκτησαν κατευθείαν το Top 10 του ελληνικού επίσημου Airplay Chart και έμειναν στην κορυφή για πάνω από τρεις μήνες το καθένα.