Όταν τον περασμένο Ιούνιο έγινε γνωστό το όνομα της ηθοποιού που θα ενσαρκώσει την πριγκίπισσα Diana, στη νέα ταινία ‘Spencer’, υπήρξαν πολλές αντιδράσεις στα social media. Το όνομα της Kristen Stewart, η οποία έγινε γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην τριλογία Twilight, έφερε διαφωνίες ακόμα και για το ότι μια Αγγλίδα ηθοποιός θα ήταν καλύτερη για τον ρόλο. Ωστόσο, όταν κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία, η ομοιότητα με την Diana ήταν εμφανέστατη, ενώ ακόμα και η θλίψη τη θύμιζε πολύ.

Η ταινία βρίσκεται στο τελικό στάδιο των γυρισμάτων, στο Ηνωμένο Βασίλειο, και αναμφίβολα η ανυπομονησία για το αποτέλεσμα είναι μεγάλη. Εκτός από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της που είναι διαθέσιμο στο Netflix, την πριγκίπισσα της Ουαλίας την είδαμε και στην τελευταία σεζόν του επιτυχημένου ‘The Crown‘, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τη νέα ταινία, της οποίας η πλοκή περιστρέφεται σε εκείνο το κρίσιμο Σαββατοκύριακο, την περίοδο των Χριστουγέννων, που η Diana αποφάσισε πως ο γάμος με τον πρίγκιπα Κάρολο, δεν μπορεί να συνεχιστεί και έπρεπε να τον εγκαταλείψει.

Η ταινία ‘Spencer’, το επίθετο της πριγκίπισσας Diana, δεν πρόκειται παρουσιάσει τη ζωή τής μέχρι τον θάνατο, που σημαίνει ότι θα ξεχωρίζει από όσα έχουμε δει, όπως ξεχώρισε κι εκείνη στη βασιλική οικογένεια, όσο κανένα άλλο μέλος. Η Kristen Stewart, που έχει αναλάβει το δύσκολο αυτό ρόλο και δέχτηκε την αρνητική κριτική, δείχνει ότι είναι η καλύτερη επιλογή με βάση τις πρώτες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Άλλωστε και ο σκηνοθέτης της ταινίας, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως “είναι μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς των ημερών, μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, να είναι πολύ μυστηριώδης και πολύ ευαίσθητη και βασικά πολύ σκληρή, επίσης, πράγμα που είναι αυτό που χρειαζόμαστε”.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021, μιας και η επόμενη χρονιά σηματοδοτεί τα 25 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Diana.