«Θύμα» του Ράδιο Αρβύλα έγινε ο Πατρινός δημοσιογράφος, Χριστούδουλος Αθανασάτος, που ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στη Νέα Υόρκη.

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα διακωμώδησε την είδηση για το άνοιγμα των κέντρων περιποίησης άκρων χρησιμοποιώντας υλικό από πανηγυρισμούς την περίοδο του Euro 2004, όταν η Εθνική Ελλάδος στέφτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ποδόσφαιρο.   

Το υλικό που χρησιμοποίησε  προέρχεται από την Αστόρια και τους εκεί πανηγυρισμούς των Ελλήνων ομογενών ενώ την είδηση την  μεταφέρει ντουμπλαρισμένος ο Πατρινός δημοσιογράφος.

Η ανάρτηση του Χριστόδουλου Αθανασάτου αναφέρει τα εξής: «Την Δευτέρα άρχισα να λαμβάνω μηνύματα από την Ελλάδα ότι με είδαν στο Ράδιο Αρβύλα. Μετά την αρχική απορία, ανακάλυψα πως χρησιμοποιήθηκε η εικόνα από ένα ρεπορτάζ που κάναμε στην Αστόρια το 2014, μετά την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στους 16 του Μουντιάλ.

Εμφανιζόμουν δήθεν να κάνω ανταπόκριση από τους πανηγυρισμούς των Ελλήνων για το άνοιγμα των μανικιούρ - πεντικιούρ, φιλοξενώντας μάλιστα και σχετικές... δηλώσεις ΟΚ, πέρασαν τα χρόνια, πήρα κάποια κιλά, έχω 3,5 χρόνια να ξυριστώ, η φωνή μου δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά ομολογώ ότι είχε πλάκα».

Δείτε το βίντεο:


Ράδιο Αρβύλα | Ολόκληρο Επεισόδιο | 22/03/2021