Η Χριστίνα Τσάφου βρέθηκε στο Πρωινό την Τετάρτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στη σκληρή εκπαίδευση που είχαν τα παλαιότερα χρόνια στις θεατρικές σχολές, όσο και για τις αποκαλύψεις που έγιναν τους τελευταίους μήνες στον καλλιτεχνικό χώρο, όπως αναφέρει το zappit.

«Κάποιοι από αυτούς ήταν πολύ σκληροί, όπως ο Λαζάνης», είπε η Χριστίνα Τσάφου και εξομολογήθηκε: «Στο πρώτο έτος με τον Λαζάνη, είχα πάθει τριχόπτωση. Έπεφταν τα μαλλιά μου από το άγχος, πήγαινα στους γιατρούς. Ήταν πολύ σκληρός κι εμένα κάπως με είχε πάρει. Μπήκαμε 16 παιδιά στο πρώτο έτος και βγήκαμε 8. Τα έκοβαν, τότε δεν καταλάβαιναν. Εγώ ήμουν χωρίς κομμάτι, περίπου τη μισή χρονιά».

Για το ελληνικό MeToo, η Χριστίνα Τσάφου είπε: «Με στεναχώρησαν πάρα πολύ, με αηδίασαν. Ένα από αυτά το γνώριζα. Η Τζένη Μπότση είναι φίλη μου, μού τα είχε πει. Στην αρχή την κοιτούσα και δεν μπορούσα να την πιστέψω την κοπέλα. Μετά άρχισα να το συνειδητοποιώ. Στην αρχή δεν μπορούσε το μυαλό μου να το δεχτεί, αλλά το έλεγε η Τζένη. Απογοήτευση μεγάλη, λύπη και χαίρομαι επιτέλους που βγήκαν τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια και μιλάνε».