Κάτι από… άρωμα Πάτρας θα έχει το αποψινό επεισόδιο από τις «Άγριες Μέλισσες».

Σύμφωνα με τα όσα είδαμε στο facebook στο επεισόδιο θα πάρει μέρος η χορεύτρια/χορογράφος και ηθοποιός από την Πάτρα, Όλγα Σπυράκη. Η Όλγα Σπυράκη είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής Αθηνών Γ. Θεοδόσιάδη, ενώ έχει ολοκλήρωσε τις σπουδές της στον χορό στην Ολλανδία στο Codarts και Ελλάδα στην Ανώτατη Σχολή Χορού Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Στην Πάτρα έχει συνεργαστεί με το ΔΗΠΕΘΕ και με παραγωγές του Διεθνούς Φεστιβάλ του Πολιτιστικού Οργανισμού, αλλά και σε αρκετές ακόμα δουλειές.

Στις "Άγριες Μέλισσες", θα εμφανιστεί σε ένα ρόλο έκπληξη, σε ένα επεισόδιο ξεχωριστό που θα διαπραγματευτεί, σύμφωνα με την ανάρτηση του σκηνοθέτη της αγαπημένης σειράς Λευτέρη Χαρίτου, ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το 1920.

«Νέα πρόσωπα, συναρπαστικά σκηνικά και κοστούμια, απέραντα χωράφια και μια ιστορία γεμάτη ένοχες σιωπές, βία και πάθη. Μην το χάσετε» αναφέρει σε ανάρτηση του ο σκηνοθέτης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο αποψινό επεισόδιο παίζει και μια από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες ηθοποιούς της γενιάς της, η Όλγα Δαμάνη. Τα υπόλοιπα στη μικρή οθόνη.