Την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, συνοδευόμενος από την Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Γεωργία Πλώτα, επισκέφθηκαν τα γραφεία του Σωματείου και παρέδωσαν σε αντιπροσωπεία του Δ.Σ, αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο Απόστολο Κόγκα και τον Ταμία Βασίλειο Ασημακόπουλο, προστατευτικές μάσκες και φιαλίδια με αντισηπτικά σκευάσματα για το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό.

"Η δωρεά αυτή σηματοδοτεί την τρίτη συνεχόμενη άμεση ανταπόκριση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος σε αίτημα του Σωματείου μας με το οποίο ζητούσαμε την υποστήριξή της στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε υγιές και προστατευμένο από τον κορωνοϊό το πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό του στρατοπέδου.Η διανομή του προστατευτικού υλικού άρχισε άμεσα με τη διανομή μασκών στους περίπου150 οπλίτες του στρατοπέδου και θα συνεχιστεί με το υπόλοιπο πολιτικό και στρατιωτικό προσωπικό των μονάδων ΚΕΤΧ, ΣΥΔΕ, 76 ΜΕ και 2/39 ΣΕ (Μεσολογγίου). Μετά την παράδοση του υλικού, ο κ. Μπονάνος, η κ. Πλώτα και ο κ. Κόγκας επισκέφθηκαν τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Πατρών και Διοικητή του Κ.Ε.ΤΧ. ταξίαρχο Γεώργιο Ουρουμίδη για πρώτη γνωριμία και ενημέρωση(δείτε καιτο επισυναπτόμενο φωτογραφικό υλικό).

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σωματείου μας Τρύφωνας Κούκος και το Διοικητικό Συμβούλιό μας, εκ μέρους όλων των εργαζομένων στις μονάδες του ΓΕΣ της δύναμής μας, επιθυμούν και δημοσίως να εκφράσουν εκ βαθέων τις θερμές και ειλικρινείς τους ευχαριστίες προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα προς τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο και τις υπηρεσίες του για την πολύτιμη συνεργασία, βοήθεια και υποστήριξή τους.Είναι ευρύτερα γνωστό, ότι η πρόσφατη πανδημία του Covid-19 έκανε ακόμα πιο δύσκολες τις στριμωγμένες οικονομικά εποχές που περνάνε όλοι οι δημόσιοι φορείς με τις συνεχείς περικοπές δαπανών και αυτό κάνει απολύτως σημαντική και ουσιαστική την επαναλαμβανόμενη υποστήριξη της Περιφέρειας προς το προσωπικό των μονάδων του ΓΕΣ της δύναμής μας.

Δεν μπορούμε παρά να σημειώσουμε ότι στο πρόσωπο του Αντιπεριφερειάρχη ο Σύλλογός μας βρήκε έναν κατ’επανάληψη ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2 πολύτιμο συμπαραστάτη στο έργο μας υπέρ του πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού. Είμαστε βέβαιοι, τέλος, ότι και στο μέλλον θα συνεχίσει να υπάρχει η άριστη συνεργασία και κατανόηση, που έχουμε μέχρι σήμερα.", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.