Την πρώτη του δουλειά φαίνεται ότι αναλαμβάνει ο πρίγκιπας Χάρι, ύστερα από την αποχώρησή του από τα βρετανικά βασιλικά καθήκοντα.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται ότι θα είναι πλέον στέλεχος σε startup της Silicon Valley, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα στην Wall Street Journal θα τεθεί επικεφαλής της εταιρείας BetterUp Inc., μιας διαδικτυακής εταιρείας καθοδήγησης και ψυχικής υγείας.

Τα σχέδια του πρίγκιπα Χάρι

«Σκοπεύω να συμβάλλω στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι στην εφημερίδα σχετικά με την πρώτη του δουλειά. «Η καθοδήγηση παρέχει ατελείωτες δυνατότητες για προσωπική ανάπτυξη, αυξημένη ευαισθητοποίηση και μια γενικότερη καλύτερη ζωή».

Ο πρίγκιπας είχε αποκαλύψει παλιότερα ότι σχεδιάζει να ασχοληθεί με θέματα που αφορούν την ψυχική υγεία. Ο Χάρι είπε ότι χρησιμοποιεί προσωπικά την εφαρμογή της BetterUp και έναν καθοδηγητή εδώ και μερικούς μήνες.

«Συνδέθηκα με τον καθοδηγητή μου, ο οποίος, ειλικρινά, είναι πραγματικά φοβερός και μου έδωσε πάντα υγιείς συμβουλές και μια νέα προοπτική, η οποία είναι τόσο πολύτιμη», είπε στην WSJ. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της BetterUp Alexi Robichaux αρνήθηκε να αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με τη σύμβαση εργασίας του Χάρι ή τον τρόπο πληρωμής του, σύμφωνα με την WSJ.

Ο Χάρι αναμένεται να συμμετάσχει σε πρωτοβουλίες, συμπεριλαμβανομένων αποφάσεων στρατηγικής ανάπτυξης νέων προϊόντων, φιλανθρωπικές συνεισφορές, και να υποστηρίξει δημόσια θέματα που σχετίζονται με την ψυχική υγεία.
Οι προσοδοφόρες συμφωνίες του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Τόσο πρίγκιπας Χάρι, όσο όμως και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν υπογράψει ιδιαίτερα προσοδοφόρες συμφωνίες με το Netflix, αλλά και με το Spotify από την στιγμή που ανακοίνωσαν πως αποχωρούν από τον στενό κύκλο της βασιλικής οικογένειας.

Ωστόσο, ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Καρόλου δήλωσε στην πολυσυζητημένη συνέντευξη στην Όπρα πως θα έκανε ό, τι περνά από το χέρι του προκειμένου να προσφέρει τα πάντα στην οικογένειά του.

Ο πρίγκιπας Χάρι υποστήριξε πως μετά το MEGXIT, ο Κάρολος έκοψε οποιαδήποτε χρηματική βοήθεια προς την οικογένειά του και ξεκίνησε τη νέα του ζωή στις ΗΠΑ, βασιζόμενος σε χρήματα που διέθετε από τη μητέρα του πριγκίπισσα Νταϊάνα.