Συστατικά

(Για τα sticks): Σπρέι μαγειρέματος
450 γρ. φιλέτα μπακαλιάρου, χωρίς πέτσα και κόκαλα
3 μεγάλα ασπράδια αυγών
1 κουτ. της σούπας μουστάρδα
Χυμός μισού λεμονιού
1/8 κουτ. του γλυκού γλυκιά πάπρικα
1/8 κουτ. του γλυκού πιπέρι
(Για το πανάρισμα): 1 φλ. τριμμένη φρυγανιά
1 1/2 κουτ. του γλυκού καρυκεύματα της επιλογής σου
2 κουτ. του γλυκού μαϊντανό
1/2 κουτ. του γλυκού πάπρικα

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 220 βαθμούς C.
Με ένα μαχαίρι, κόβεις το ψάρι σε ορθογώνια κομμάτια.
Σε ένα μπολ, συνδυάζεις τα ασπράδια αυγών, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι.
Σε ένα δεύτερο μπολ, αναμειγνύεις τη φρυγανιά, τα καρυκεύματα, το μαϊντανό και την υπόλοιπη πάπρικα.
Βουτάς τα ψάρια στο πρώτο μπολ και μετά στο δεύτερο.
Τοποθετείς τα ψαράκια στη λαδόκολλα και ψήνεις τα μέχρι να είναι τραγανά και καλά μαγειρεμένα.

Πηγή: tlife.gr