Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η Μαρίζα Ρίζου, η οποία υπογράφει και τη μουσική της πρωινής εκπομπής του MEGA. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το ελληνικό metoo, αλλά και για το livestreaming που θα κάνει σύντομα.

«Έχω να τραγουδήσω από το καλοκαίρι live. Είχα αποφασίσει ότι δεν θα κάνω livestreaming. Και είπα ότι δεν πάει άλλο. Χαρήκαμε πολύ με τους συνεργάτες μου που ξανά βρεθήκαμε για πρόβα. Ανυπομονώ για την παρέα με τα παιδιά. Θέλω την ώρα του live να μας στέλνουν μηνύματα οι άνθρωποι», είπε αρχικά η Μαρίζα Ρίζου.

«Πολλά τραγούδια μου είναι για συγκεκριμένα πρόσωπα. Για σένα και την εκπομπή σου ήταν τεράστια χαρά μου να γράψω το τραγούδι. Σε ευχαριστώ γιατί βρήκα μέσα μου μια περιοχή να περιγράφει αυτό που λέει το τραγούδι. Είναι μια ανάσα και για μεν. Μέσα από αυτό το τραγούδι πήγα σε μια υγιή και αισιόδοξη περιοχή μέσα μου», πρόσθεσε επίσης η Μαρίζα Ρίζου.

«Παλαιότερα προσπερνούσα τα σκοτάδια μου. Τώρα περνάω μέσα τους. Λέω ότι θα αποδεχτώ τις στιγμές αυτές. Και το βρίσκω πιο υγιές και ισορροπημένα. Θεωρούσαν όλοι ότι είμαι μόνο χαρούμενη. Ένιωθα ενοχικά που έχω και άλλα συναισθήματα. Τι ανισορροπία να περιμένεις από τον εαυτό σου να είσαι μόνο χαρούμενη», εξήγησε η Μαρίζα Ρίζου για το πώς αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της.

Τέλος, η Μαρίζα Ρίζου σχολίασε τις αποκαλύψεις για παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό χώρο: «Χάρηκα πολύ με τις αποκαλύψεις του ελληνικό #metoo. Έχω μεγάλο πρόβλημα με τέτοιες συμπεριφορές. Αν κάποιος δεν είναι ωραίος τύπος ή τύπισσα δεν με ενδιαφέρει καθόλου το ταλέντο του, στο θέατρο ή τη μουσική. Αν ο άλλος δεν είναι ώραιος άνθρωπος τι με ενδιαφέρει το έργο του; Οτιδήπoτε δημιουργούμε φέρει την αύρα μας. Χαίρομαι πολύ που ορισμένοι άνθρωποι δεν κοιμούνται καλά το βράδυ».