Συστατικά

3 κουτ. της σούπας λευκό ξύδι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
200 γρ. μαρούλι
1 μεγάλο αγγουράκι, κομμένο στη μέση κατά μήκος
300 γρ. ραπανάκια, φρέσκα κομμένα σε ροδέλες
1 μικρό ματσάκι, φύλλα κόλιαντρο
1 κουτ. της σούπας ζάχαρη
Σησαμέλαιο (για το σερβίρισμα)

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, κόβεις τα κρεμμύδια σε μερίδες και πλένεις το μαρούλι.
Σε ένα μπολ, αναμειγνύεις το ξύδι, τη ζάχαρη και το σησαμέλαιο. Προσθέτεις και τα κρεμμυδάκια και ανακατεύεις.
Καθαρίζεις το αγγούρι, αφαιρείς όσους περισσότερους από τους σπόρους του αγγουριού μπορείς και στη συνέχεια το κόβεις σε ροδέλες.
Ρίχνεις τα κομμένα ραπανάκια ραπανάκια στο μπολ με το ξύδι και ανακατεύεις πολύ καλά.
Προσθέτεις όλα τα υλικά σου σε μία σαλατιέρα, περιχύνεις με λίγο ελαιόλαδο και απολαμβάνεις.

Πηγή: tlife.gr