Στην Ισπανία βρέθηκε ο Πάνος Μουζουράκης. Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής, συμμετέχει στην ισπανική σειρά «Ναζντρόβια», όπου υποδύεται έναν επαγγελματία εκτελεστή.

Μαζί του ήταν και η αγαπημένη του Τζίνα Βαρελά, που τον ακολουθεί και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Σύμφωνα μάλιστα με τη Real Life, το ερωτευμένο ζευγάρι, σχεδιάζει μετά την Ισπανία να πάει στο Λος Άντζελες.

Ενώ στην αρχή το ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους, πλέον δεν κρύβει τον έρωτά του. Ο Πάνος Μουζουράκης έχει δημοσιεύσει στο Instagram φωτογραφίες με τη σύντροφό του, η οποία επίσης πρωταγωνιστεί στο νέο του βίντεο κλιπ «Μπερδεμένος», ενώ πήγαν μαζί το περασμένο καλοκαίρι, στο γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου.

Μιλώντας για το ρόλο του στην ισπανική σειρά, ο Πάνος Μουζουράκης, είπε στην εφημερίδα: «Ο ρόλος μου δεν είναι τεράστιος αλλά είναι μια εξαιρετική υποκριτική πρόκληση γιατί ο χαρακτήρας, μιλάει 3 γλώσσες. Ισπανικά, ρώσικα και αγγλικά, από τις οποίες, εγώ κατέχω μόνο μία. Επίσης έχει να δείξει μια μεγάλη υποκριτική γκάμα μιας και είναι ένας αδίστακτος πληρωμένος δολοφόνος, που προκειμένου να πετύχει το στόχο του, μεταμφιέζεται ανάλογα με την περίσταση».