Παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικράτησαν φέτος σε αυτό το διαφορετικό Καρναβάλι που όλοι βιώσαμε, το 56ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού κατόρθωσε να παραμείνει ζωντανό και να στεφθεί με επιτυχία διασκεδάζοντας και κρατώντας δημιουργική παρέα στα 48 πληρώματα που συμμετείχαν. 

Η Πρόεδρος της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας, Ήρα Κουρή ευχαριστεί θερμά όλα τα πληρώματα που συμμετείχαν και είναι η ψυχή του παιχνιδιού, την οργανωτική ομάδα του 56ου Κρυμμένου Θησαυρού για την άρτια διοργάνωση, την Κριτική Επιτροπή και τη Γνωμοδοτική Επιτροπή του Πατρινού Καρναβαλιού 2021 για την καταλυτική συνεισφορά τους στην διεξαγωγή του παιχνιδιού.

H απονομή των βραβείων στους νικητές θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης όπως τη γνωρίζουμε κάθε χρόνο, στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων μόλις το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες. Τα βραβεία φιλοτέχνησαν οι καθηγητές κεραμικής του Εικαστικού Εργαστηρίου του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Από την πλευρά της η οργανωτική ομάδα του 56ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού σημειώνει:

«Το παιχνίδι του 56ου Κρυμμένου Θησαυρού ολοκληρώθηκε.

Σας ευχαριστούμε που συμμετείχατε με συνέπεια και καλλιτεχνική διάθεση, χαρά και δυναμισμό στο παιχνίδι το οποίο, αν και σε αντίξοες συνθήκες, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά τη μοναδικότητα του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ως οργανωτική επιτροπή δουλέψαμε με αγάπη, κέφι, αφοσίωση, μάθαμε, διασκεδάσαμε και παίξαμε και εμείς μαζί σας.

Ελπίζουμε  να  πλησιάσαμε  τις προσδοκίες σας και στις απαιτήσεις των καιρών.

Η προετοιμασία για το  Καρναβάλι του 2022 μόλις ξεκίνησε. Θα είμαστε λοιπόν εκεί, όλοι μαζί, στο Καρναβάλι της Ελλάδας!

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία!»