Το τροχαίο ατύχημα το βράδυ του Σαββάτου τους έχει συγκλονίσει όλους. Δύο δεκαεξάχρονοι που επέβαιναν σε δίκυκλο τραυματίστηκαν ύστερα από σύγκρουση της μηχανής με ΙΧ με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο συνομηλίκους να βρίσκεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο του Ρίο με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η κακιά ώρα
Οι δύο 16χρονοι φίλοι, επέβαιναν το απόγευμα του Σαββάτου σε μηχανάκι όταν στο δρόμο που οδηγεί από τη Μανωλάδα προς το Κουνουπέλι, πολύ κοντά στο κέντρο του χωριού συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μετωπικά με ΙΧ που οδηγούσε ένας 66χρονος που επέστρεφε από το Κουνουπέλι και έστριβε για να εισέλθει σε πρατήριο υγρών καυσίμων. Η σύγκρουση σφοδρή και τα δύο παιδιά εκσφενδονίσθηκαν αρκετά μέτρα μακριά.

Οι δύο ανήλικοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο αρχικά στο Κ.Υ. Βάρδας και έπειτα στο ΠΓΝΠ στο Ρίο.

Έκκληση Λέντζα

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας με εκείνη την ώρα είχε εφημερία στο ΚΥ Σιμόπουλου, ενημερώθηκε για το ατύχημα από συμπολίτες του, αφού γνωρίζει και τις δύο οικογένειες των ανηλίκων. Ο δήμαρχος και με την ιδιότητα του γιατρού κάλεσε και ο ίδιος το ΕΚΑΒ και παρακάλεσε να έρθει το ασθενοφόρο όσο πιο σύντομα γίνεται.

Πηγή: patrisnews.com