"Με βαθιά θλίψη ενημερωθήκαμε δυστυχώς από τα μέσα ενημέρωσης για το θάνατο συναδέλφου δημοτικού υπαλλήλου Ερυμάνθου από κορονωιό.

Δυστυχώς από έλλειψη πληροφόρησης δεν μπορέσαμε να παραστούμε στην κηδεία του άτυχου συναδέλφου αλλά έστω και τώρα εκ των υστέρων απευθύνουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια τους συγγενείς και τους συναδέλφους του εκλιπόντος δημοτικού υπαλλήλου . 

Ο θάνατος του εργαζόμενου ασφαλώς αποτελεί την κορυφή του παγόβουνου στο Δήμο Ερυμάνθου που τα δεκάδες κρούσματα κορονωιού,   υπερβολικά και δυσανάλογα  με το μέγεθος και  τον αριθμό των εργαζομένων του Δήμου  αποκαλύπτουν ευθύνες. Βάζουν σοβαρά  ερωτηματικά  σε σχέση με τον αν τηρήθηκαν τα μέτρα και τα πρωτόκολλα της πανδημίας για την λειτουργία των υπηρεσιών όπως προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ.

Στα ερωτήματα πρέπει να απαντήσει η Δημοτική Αρχή που ήδη έπρεπε να έχει τοποθετηθεί και ενημερώσει  για το θάνατο του εκλιπόντος υπαλλήλου.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ερυμάνθου απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους  που όλοι γνωρίζανε πόσο εξυπηρετικός ήταν στους δημότες Ερυμάνθου" αναφέρει η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ερυμάνθου.