Σάββατο, 20 Μάρτη : Διεθνής μέρα δράσης κατά του ρατσισμού και του φασισμού.
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ Πάτρα : πλ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ στις 12 το μεσημέρι .

Στις 20 Μάρτη διαδηλώνουµε ενάντια στο ρατσισµό και τη φασιστική απειλή, σε συντονισμό µε κινήµατα από όλο τον πλανήτη : το "Black Lives Matter" στις ΗΠΑ, τις «6000 σαρδέλες» στην Ιταλία, το "Stand Up to Racism" στην Βρετανία, την Γερµανία, την Πολωνία, την Αυστρία, την Τουρκία, την Ν. Ζηλανδία, την Ολλανδία και αλλού. Για ένα κόσµο χωρίς φράχτες, ρατσισµό και φασίστες!

Στις 20 Μάρτη διαδηλώνουµε για να µπει τέλος στις δολοφονικές πολιτικές της κυβέρνησης και της ΕΕ-φρούριο σε βάρος των προσφύγων και των µεταναστών. ∆εν ανεχόµαστε χιλιάδες πρόσφυγες, γυναίκες και παιδιά να πνίγονται στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο, να φυλακίζονται σε στρατόπεδα-γκέτο, να βασανίζονται στο Παρανέστι από αστυνοµικούς, να επαναπροωθούνται παράνοµα από τα σύνορα, να πετάγονται στο δρόµο ως άστεγοι.

Στις 20 Μάρτη, συνδικάτα και φοιτητές που συγκρούονται µε την κυβέρνηση, τον Χρυσοχοΐδη, την Κεραµέως, την Μενδώνη θα δώσουµε το παρών στο πλευρό των προσφύγων και των µεταναστών, στέλνοντας το µήνυµα στη κυβέρνηση ότι δεν περνάει ο ρατσισµός και η στοχοποίηση των προσφύγων ως εχθρών.

Η κυβέρνηση µπροστά στη χρεοκοπία της διαχείρισης της πανδηµίας και της οικονοµίας, στέλνει την Αστυνοµία να χτυπά νέους και ηλικιωµένους στην Νέα Σµύρνη, βάζει τα ΜΑΤ µέσα στα πανεπιστήµια κατά των φοιτητών, έφτασε να οδηγήσει λίγο πριν το θάνατο τον απεργό πείνας ∆ηµήτρη Κουφοντίνα, απολύει τον συνδικαλιστή γιατρό Κ. Καταραχιά από το νοσοκοµείο Άγιος Σάββας και ταυτόχρονα παίζει το χαρτί του ρατσισµού για να αποπροσανατολίσει την οργή από την πολιτική της. Είναι οι ίδιοι κουκουλοφόροι µπάτσοι που εισβάλλουν στις σχολές και επαναπροωθούν παράνοµα πρόσφυγες στα σύνορα. Να τους σταµατήσουµε!

Σε ετούτη τη κυβέρνηση που καλύπτει Λιγνάδηδες και βιαστές δώσαµε µια µεγάλη απάντηση στην απεργιακή κινητοποίηση στις 8 Μάρτη, εργαζόµενοι/ες και φοιτητές/τριες µαζί µε πρόσφυγες και τα παιδιά τους από τα στρατόπεδα, τους καλλιτέχνες του ΣΕΗ και τους σπουδαστές/στριες των σχολών θεάτρου. ∆ίνουµε την απάντηση µε τις διαδηλώσεις ενάντια στην αστυνοµική βαρβαρότητα. Τώρα είναι η ώρα να αγκαλιάσουµε αποφασιστικά τα αιτήµατα των προσφύγων και των µεταναστών, για να σώσουµε ζωές από τις δολοφονικές επιθέσεις και την άθλια ρατσιστική εκστρατεία του Μητσοτάκη, του Μηταράκη και του Χρυσοχοΐδη. Είναι η πολιτική που στρώνει ξανά το έδαφος στους φασίστες µετά την αντιφασιστική νίκη της 7 Οκτώβρη, µε την καταδίκη της Χρυσής Αυγής ως εγκληµατική οργάνωση.

Ενάντια στους φράχτες στον Έβρο και την FRONTEX, απαιτούµε ανοιχτά σύνορα!
Οι κατατρεγµένοι των πολέµων, των δικτατοριών, της πείνας και της κλιµατκής καταστροφής, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ. ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ!
Να καταργηθεί η ρατσιστική συµφωνία ΕΕ-Τουρκίας. Αυτό φωνάζει το διεθνές κίνηµα που ζητάει την ελεύθερη µετακίνηση από τα νησιά του Αιγαίου στην Γερµανία, την Αυστρία και αλλού!
Απαιτούµε να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι Μόριες, το Παρανέστι.
Να δοθούν χαρτιά, άσυλο και ΑΜΚΑ. Όλα τα καµπ να µπουν στο πρόγραµµα των εµβολιασµών. Όλα τα παιδιά των προσφύγων να γραφτούν στα σχολεία. Να σταµατήσουν τώρα οι εξώσεις από τα ξενοδοχεία. Αντίθετα, να γίνει επίταξη ξενοδοχείων για την στέγαση όλων των άστεγων, προσφύγων και Ροµά.

Το Σάββατο 20 Μάρτη µας καλούν οι πρόσφυγες για να στηρίξουµε την κραυγή τους για ζωή µέσα στις πόλεις και τις γειτονιές !
Όλοι και όλες στην πλατεία Γεωργίου στις 12 το μεσημέρι .
• Ανοίξτε τα σύνορα - Κλείστε τα στρατόπεδα συγκέντρωσης!
• Άσυλο, στέγη και χαρτιά για όλους !
• Όλα τα προσφυγόπουλα στα σχολεία !
• Άμεσος εμβολιασμός όλων των προσφύγων στα καμπ !

Στα συλλαλητήρια της διεθνούς ημέρας δράσης KΑΛΟΥΝ:
Συνδικάτα, Φοιτητικοί Σύλλογοι, Επιτροπές Προσφύγων, Κοινότητες Μεταναστών, Κινήσεις Γυναικών και ΛΟΑΤΚΙ, Οργανώσεις της Αριστεράς, ∆ηµοτικές Κινήσεις, Άνθρωποι των Γραµµάτων και των Τεχνών .

" ΚΕΕΡΦΑ Πάτρας - Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή ".