Όσα δεν έχει πει σε συνεντεύξεις της ή από τηλεοράσεως για θέματα που άπτονται της κοινωνίας και απασχολούν κατά καιρούς την κοινή γνώμη, η Καίτη Γαρμπή τα λέει μέσα από τα social media.

Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί ούτε να γίνει κριτής των πάντων, ούτε βέβαια και να κάνει κατάχρηση της αναγνωρισιμότητάς της. Ωστόσο, πολλές φορές το τελευταίο διάστημα -ιδίως στο twitter- οι εύστοχες παρατηρήσεις της, αλλά και το χιούμορ με το οποίο τοποθετείται, έχουν τραβήξει την προσοχή της διαδικτυακής κοινότητας.

Χαρακτηριστική ήταν η απάντησή της στους γονείς των παιδιών που ξυλοκόπησαν πριν από έναν μήνα τον σταθμάρχη του μετρό. Η πιο πρόσφατη ανάρτησή της στο Twitter ήταν για να επικοινωνήσει με τον κριτή του «MasterChef 5», Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Η αλλαγή στο προφίλ της Καίτης Γαρμπή στο Instagram

Τις τελευταίες ώρες, οι θαυμαστές της Καίτης Γαρμπή παρατήρησαν μια αλλαγή στον λογαριασμό της στο Instagram. Στη θέση του βιογραφικού, εκεί δηλαδή που κάθε χρήστης μπορεί να σημειώσει δυο λόγια που να περιγράφουν ποιος είναι και τι κάνει, η τραγουδίστρια πρόσθεσε ένα μήνυμα στα αγγλικά. «If you are racist, sexist, transphobic, homophobic. Don’t follow me», το οποίο στα ελληνικά σημαίνει: «Αν είσαι ρατσιστής, σεξιστής, τρανσοφοβικός, ομοφοβικός… μην μ’ ακολουθήσεις».