Για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατηγορείται ένας νεαρός φροντιστής σε Ακαδημία ποδοσφαίρου του Πολεοδομικού Συγκροτήματος, στον Βόλο, μετά από καταγγελίες γονέων δύο ανήλικων παιδιών στην Αστυνομία, εδώ και περίπου 15 ημέρες. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ αναμένεται και η κατάθεση και άλλων γονέων ανήλικων αθλητών, προκειμένου να σταλεί στην Εισαγγελία.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η υπόθεση απασχολεί τον αθλητικό σύλλογο από το τέλος Ιανουαρίου, όταν έγινε αντιληπτό ότι έστειλε γυμνές του φωτογραφίες σε ανήλικα παιδιά (που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους) και ήδη σταμάτησε τη συνεργασία του με τον Σύλλογο.

Η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία πριν από περίπου 15 ημέρες, όταν δύο γονείς κατήγγειλαν πως το συγκεκριμένο άτομο, ηλικίας περίπου 30 χρονών, έστελνε γυμνές του φωτογραφίες σε ανήλικους αθλητές της ομάδας, στην οποία απασχολούνταν ως φροντιστής ή και βοηθός προπονητή.

Διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν έγινε αντιληπτό στον σύλλογο τι συμβαίνει, διακόπηκε η συνεργασία με τον νεαρό και μάλιστα πολύ καιρό πριν γίνουν οι καταγγελίες στην Αστυνομία.

Όταν έγιναν οι καταγγελίες των γονέων στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, εντοπίστηκε ο φερόμενος ως δράστης, ενώ αναμένονται καταγγελίες κι άλλων γονέων, προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία και να σταλεί στην Εισαγγελία.

Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προς το παρόν στοιχειοθετείται μόνο η κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ επειδή στο τηλέφωνο του φερόμενου ως δράστη, εντοπίστηκε και η φωτογραφία ενός ανήλικου, εξετάζεται αν στοιχειοθετείται η κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων.

Πηγή: Magnesianews