Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ασημίνα Ιγγλέζου θέλησε να «πυροβολήσει» τον πρώην συμπαίκτη της στο Survivor, Γιώργο Κόρομι ύστερα και από όσα παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Είσαι η ντροπή του άνδρα» τόνισε κατά λέξη.

Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, μάλιστα, η γοητευτική πρώην παίκτρια θέλησε να τοποθετηθεί εκ νέου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Ασημίνα Ιγγλέζου σημείωσε χαρακτηριστικά στο «Ευτυχείτε» πως «»τη μέρα που άλλαξα ομάδα, ο μορφασμός στο πρόσωπο μου ήταν γιατί έβλεπα ότι θα πάω δίπλα στον Κόρο, στον Ασημακόπουλο, στον Κώστα και στην Σοφία. Σε αυτούς τους ανθρώπους, αυτό που βλέπετε εσείς τώρα, εγώ το έβλεπα από την πρώτη στιγμή. Ο Κόρο δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί αυτό που προσφέρει στην ομάδα, μια «μπουκιά» ψάρι. Η οποία ειλικρινά δεν προσφέρει τόσο όσο το ρύζι».

«Το να σε απομονώνουν είναι ότι χειρότερο. Το είχα νιώσει και ήταν ο λόγος που είχα πέσει αγωνιστικά. Μπορεί σε εμένα να μην φαινόταν τόσο όσο το δείχνει στον Τριαντάφυλλο αυτή τη στιγμή» πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Survivor. «Μου φαίνεται ύπουλο να βάζεις τώρα μπροστά την όποια δωροδοκία και να την χρησιμοποιείς με αυτό τον τρόπο».

Δίχως έλεος τα πυρά από την Ασημίνα Ιγγλέζου στον πρώην συμπαίκτη της στο Survivor!