Η τελευταία δράση για την καρναβαλική ομάδα «Του χρόνου Μπούλες» είναι για την καθαρά Δευτέρα, την επομένη αμέσως μετά το τέλος του Πατρινού Καρναβαλιού 2021.

Τα μηνύματα όμως των καρναβαλιστών και των πληρωμάτων που εδώ και πάνω από δύο μήνες ήταν συνδεδεμένοι διαδικτυακά με την ομάδα, βγάζουν ένα συγκινησιακό στοιχείο που δείχνει ότι η σχέση αυτή που έχει δημιουργηθεί από όλες τις δράσεις που έγιναν (και δεν ήταν λίγες), δεν τελειώνει με το τέλος του Πατρινού Καρναβαλιού.

Το πιο συγκινητικό από όλα προκύπτει πάντως μέσα από το mpoularadio και το σήμα που βγαίνει πλέον όταν κάποιος προσπαθήσει να μπει στη διαδικτυακή συχνότητα του ραδιοφώνου που κράτησε καρναβαλική συντροφιά στους Πατρινούς με τις μουσικές του όλο αυτό το διάστημα.

Το ράδιο της καρναβαλικής ομάδας σίγησε στις 6 τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας και από τότε υπάρχουν σήματα που πλανώνται στον ραδιοφωνικό διαδικτυακό αέρα, με την ένδειξη «Please Stand By».

Όσο για την τελευταία δράση της καρναβαλικής ομάδας για το φετινό καρναβάλι; Ας την διαβάσουμε όπως έχει αναρτηθεί: «Από τις αρχές του Γενάρη μια καινούργια Καρναβαλική παρέα δημιουργήθηκε.

Μια παρέα που την ένωσαν μοναδικές, δύσκολες συνθήκες που βρέθηκε διαδικτυακά βρίσκοντας τρόπους να ανοίξει μικρές χαραμάδες αισιοδοξίας, που σκόρπισε χαμόγελο, διασκέδαση, χαρά και λίγους κόκκους εικονικού κομφετί...

Αυτή η παρέα αξίζει μια αναμνηστική φωτογραφία. Για να χωρέσει μέσα όλους μας! Για να μας θυμίζει τα δύσκολα που τα κάναμε λίγο πιο εύκολα...

Μία φωτογραφία ντοκουμέντο αυτού του ιδιαίτερου Πατρινού Καρναβαλιού του 2021! Στείλε στο mail μας [email protected] μέχρι και την Τετάρτη 17 Μαρτίου την αγαπημένη σου Καρναβαλική φωτό-πορτρέτο για να αποτελέσει μία από τις ψηφίδες στο μωσαϊκό της φετινής Καρναβαλικής μας μνήμης!!».