Στο πλατό του «Ευτυχείτε», το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου άκουσε το… κουδούνι και πήγε στην πόρτα! Από πίσω ήταν ο καλός της φίλος, Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον οποίο όμως πριν λίγες μέρες είχε δημιουργηθεί μια παρεξήγηση και βρέθηκε στην εκπομπή για να την λύσουν, όπως αναφέρει το zappit.

Ήταν τότε που η κάμερα της πρωινής εκπομπής του OPEN βρέθηκε στα παρασκήνια του Style Me Up μα το γοητευτικό μοντέλο αρνήθηκε να μιλήσει.

Έτσι, χτυπώντας το κουδούνι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο πλατό του «Ευτυχείτε», η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε χαρακτηριστικά «θα λύσουμε και μια παρεξήγηση με τον σημερινό καλεσμένο γιατί την Παρασκευή δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα! Μιας και δεν μίλησ εστην κάμερα μας και μου μεταφέρθηκε ότι έχει κάτι μαζί μου και δεν θέλει να μιλάει στην εκπομπή».

«Αλήθεια λες τώρα; Έχω εγώ μαζί σου παρεξήγηση;» αναρωτήθηκε με χαμόγελο αμέσως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. «Είπα εγώ ότι έχω με σένα κάτι; Θα φύγω τώρα και θα δημιουργηθεί παρεξήγηση».

Α! Είπες ότι δεν σου αρέσουν οι ερωτήσεις που κάνει η Μένια; Είναι φανταστική δημοσιογράφος η Μένια Κούκου και πολύ καλό παιδί» έσπευσε να απαντήσει η παρουσιάστρια του OPEN. «Είναι εξαιρετικότατοι όλοι! Είναι το καλύτερο παιδί της τηλεόρασης! Δεν έχω γνωρίσει καλύτερο».

«Περασμένα ξεχασμένα» υπογράμμισε η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή, όπως και η ζωή, συνεχίστηκε…