Ήταν σχεδόν δεδομένο πως η περιπέτεια στην οποία έχει βρεθεί μπλεγμένος ο 57χρονος Πέτρος Φιλιππίδης θα διάβρωνε τη σχέση του με τη γυναίκα του. Το θέμα είναι μέχρι ποιο σημείο μπορεί να φτάσει όλο αυτό.

Τα πράγματα στην εστία του ζεύγους Φιλιππίδη – Νίνου στο Ψυχικό μόνο καλά δεν μπορούν να χαρακτηριστούν. Είναι πολύ δύσκολο και για τους δύο να διαχειριστούν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό και κανείς δεν θα απέκλειε έναν χωρισμό. Ειδικά με όσα αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα, πολλοί μιλούν για βραδυφλεγή βόμβα στο γάμο του Πέτρου Φιλιππίδη.

Αρκεί κάποιος να δοκιμάσει για λίγο να βρεθεί στη θέση της Νίνου. Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της δεν θα μπορούσε να φανταστεί τα όσα συμβαίνουν σήμερα. Από εκεί που τα πράγματα κυλούσαν αρμονικά στη ζωή της, ξαφνικά ο ουρανός σκοτείνιασε για την οικογένειά της.

Βιώνει πρωτόγνωρη κρίση και μάλιστα με το βλέμμα της κοινής γνώμης καρφωμένο πάνω της!

Αδιέξοδο;
Πώς να ανταπεξέλθει σε αυτή την πίεση ειδικά από τη στιγμή που αισθάνεται πως έχει περιέλθει σε αδιέξοδο;

Η σχέση με τον άντρα της δεν πρόκειται ποτέ φυσικά να είναι η ίδια μετά από όσα έχουν συμβεί. Κάθε ημέρα φθείρεται όλο και περισσότερο, ειδικά από τη στιγμή που είναι αναγκασμένοι να παραμένουν στον ίδιο χώρο, στο «χρυσό κλουβί» του Ψυχικού.

Είναι τέτοια η ένταση ανάμεσά τους, που κατά πληροφορίες, υπάρχουν τσακωμοί και συγκρούσεις σε καθημερινή βάση.

Οι δυο τους, παράλληλα, αισθάνονται αποκομμένοι από τον έξω κόσμο. Με το κλίμα που έχει διαμορφωθεί σε βάρος του Φιλιππίδη ακόμη και μία απλή βόλτα, που θα μπορούσε να αποδειχθεί ευεργετική και να καθαρίσει το μυαλό, δείχνει δύσκολη και ριψοκίνδυνη επιλογή.

Ως και η παρακολούθηση τηλεόρασης ή το σερφάρισμα στο ίντερνετ κρύβουν «κινδύνους». Μιας και είναι πολύ πιθανό να πέσουν πάνω σε δημοσιεύματα για τον πρωταγωνιστή, θέμα που παραμένει στην επικαιρότητα.

Ως εκ τούτου, η κατάσταση χειροτερεύει συνεχώς. Παράλληλα, οι όποιες προσπάθειες έχουν καταβληθεί για να πέσουν οι τόνοι και να αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα, δεν απέδωσαν καρπούς.

Κακή ψυχολογία
Ο Φιλιππίδης βλέπει τον κόσμο να γκρεμίζεται γύρω του ακούγοντας να λέγονται τόσα για εκείνον. Ωστόσο, την ίδια στιγμή καλείται να τα βάλει όλα στην άκρη και να σχεδιάσει την υπερασπιστική του γραμμή. Μέσα σε όλα αυτά πώς να βρει χρόνο, διάθεση και δύναμη για την οικογένειά του;

Έτσι, η σχέση του με τη Νίνου δείχνει να κρέμεται από μία κλωστή, ενώ και η τελευταία από την πλευρά της φαίνεται να έχει φτάσει στα όριά της. Βέβαια, προς τα έξω δεν έχει βγει το παραμικρό.

Η Νίνου όλο αυτό το διάστημα δεν έχει κάνει την παραμικρή δήλωση αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις. Πάντως, βρισκόταν στο πλευρό του Φιλιππίδη, όπως και ο γιος τους Δημήτρης, στην πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του. Πλέον, έτσι όπως είναι τα πράγματα, η Νίνου θα κληθεί –αργά ή γρήγορα- να λάβει τις αποφάσεις της, σύμφωνα με το nassosblog.gr.

Πηγή: in.gr