Νέο περιστατικό αστυνομικής βίας καταγγέλλουν κάτοικοι της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με καταγγελία, αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ εισέβαλαν σε πολυκατοικία και έσυραν ουσιαστικά στον δρόμο ενοίκους στον δρόμο.

Σύμφωνα με το News24/7.gr, ο Μιχάλης, το βράδυ της Τρίτης, επέστρεψε σπίτι του, σε κεντρικό σημείο της Νέας Σμύρνης, μετά την πορεία μαζί με την κοπέλα του, γαλλικής καταγωγής.

Το ζευγάρι βρισκόταν εντός της οικίας του απ’ έξω ακούστηκε φασαρία και έσκασε μία κρότου-λάμψης.

Ο Μιχάλης βγήκε να δει τι συμβαίνει και διαπίστωσε ότι στο απέναντι κτίριο αστυνομικοί συνελάμβαναν εφήβους την ίδια ώρα που τους χτυπούσαν.

Τότε, πλησίασε τους αστυνομικούς και τους χειροκρότησε ειρωνικά λέγοντας «μπράβο, νιώθουμε ασφάλεια τώρα». Εκείνη τη στιγμή βγήκε και ένας ένοικος από την πολυκατοικία να δει τι συμβαίνει.

Αστυνομικοί, εξαγριωμένοι, μπήκαν στην πολυκατοικία να πιάσουν τους δύο άνδρες οι οποίοι εν τω μεταξύ είχαν καταφύγει στο εσωτερικό για να αποφύγουν τη σύλληψη. Τους έσυραν όμως έξω με τη βία χωρίς να τους εξηγούν το παράπτωμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο άνθρωπος, όπως θα δείτε και στα video, φοράει παντόφλες.


Προσαγωγές μέσα από σπίτι στην Νέα Σμύρνη

«Θα δείτε τι θα σας φορτώσουμε»

Τη σκηνή κατέγραφε η κοπέλα του Μιχάλη με το κινητό της τηλέφωνο, την οποία μόλις αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί, την πλησίασαν και την χτύπησαν με τη συσκευή στο κεφάλι της, όπως καταγγέλλουν στο News24/7.

«Λέτε ότι δεν έχετε κάνει τίποτα αλλά θα δείτε τι θα σας φορτώσουμε» φέρεται να είπαν οι αστυνομικοί στους προσαχθέντες.


Αναίτια προσαγωγή και επίθεση σε κοπέλα που βιντεοσκοπεί από την ομάδα ΔΡΑΣΗ